Det får bli en överraskning!

Det här med att kolla upp könet eller inte tycker jag är väldigt svårt. Jag känner lite både och! När vi var på ultraljudet ville jag bara säga 'kan du se vad det är för kön?' men ändå inte. Vi pratade om det redan innan jag blev gravid, att vi inte skulle ta reda på om det är en liten flicka eller en liten pojke som växer inuti mig. Men ändå är jag så fruktansvärt nyfiken! Kan inte hjälpa det.

Det blir ju så mycket lättare att köpa kläder om man vet, likaså att diskutera namnförslag. Nu försöker vi hitta fina tjejnamn och fina killnamn som vi båda gillar (kan dock avslöja att blir det en flicka så har hon redan fått sitt namn!) och så köper vi endast kläder i vitt, svart och grått. Men att inte ta reda på kön, känner jag är lite mer spännande. Vilken underbar överraskning det kommer bli på förlossningen. Längtar!

Igår när vi hade kalas för Mamma så var det många som kom fram och ville känna på magen och jag vet inte hur många gånger jag fick höra att jag har en typisk tjejmage. Lite kul ändå! :) Jag tror ingenting, inte min fina heller, vi hoppas på en frisk bebis. Det är vad vi önskar oss ♥

Kommentarer
Postat av: mamma

Den rosa groda till höger ;) <3

2012-02-27 @ 07:09:57
Postat av: Sanna

Vi har inte heller tagit reda på kön, det får helt enkelt bli en överraskning :) Men det svåra är verkligen att köpa kläderna till bebis, så vi har köpt det mesta i vit, svart, brunt och grått!

2012-02-27 @ 11:31:35
URL: http://sannaerikakarlsson.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0