Fjortonde Februari / Alla hjärtans dag

Glad alla hjärtans dag på er mina fina läsare! ♥

Den här dagen är något extra, även om man alltid ska visa sina nära och kära hur mycket dom betyder så tycker jag att den här dagen alltid har varit speciell. Jag köper alltid något litet till min fina på den här dagen och så äter vi alltid någon lite godare maträtt och bara myser.

Idag har jag jobbat, till två. Gick hur bra som helst, men jag måste erkänna att det börjar kännas i kroppen att man växer och blir större. Framförallt när jag jobbar, lyfter tungt och måste böja mig ned. Vilken himla tur att man får gå två månader tidigare om man inte klarar av att jobba, med tanke på mitt jobb så behövs det!

Vi var hos barnmorskan på förmiddagen idag, alla mina värden var bra och det känns riktigt bra. Jag oroar mig ganska mycket för mitt blodtryck under graviditeten eftersom dom flesta i min släkt äter mediciner mot högt blodtryck. Men än så länge så ser det bara bra ut! Hon klämde och kände mig på magen också, vårat lilla pyre är normal stort och allt kändes hur bra som helst. Hon tyckte att jag fått en riktig mage också, så kul att höra det från andra! :) Vi fick inte lyssna på hjärtljuden denna gången heller, men nästa gång vi ska dit är jag i vecka 25 och då har barnet utvecklat alla sina organ färdigt så då ska vi få lyssna. Längtar så mycket! ♥

Hoppas ni har en bra dag. Kram på er!


- www.google.se

Kommentarer
Postat av: Hazel

Åh vad mysigt!! :) Jag minns min första graviditet så himla bra när du skriver om din graviditet :)

2012-02-15 @ 19:35:58
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0