Nionde Februari

Jag kan inte sova! Antar att jag är för spänd över att jag faktiskt kommer bli faster idag. Min storebror och hans flickvän är på BB just nu och vi väntar ungefär bara på att dom ska ringa och berätta att dom blivit föräldrar. Spännande i vansinne!

Men min sömn har nog inte bara med mina nerver att göra. Jag har faktiskt fått det svårare med sömnen, jag somnar sent och vaknar tidigt, det har pågått i flera veckor nu. Låg länge inatt, vred och vände på mig, utan resultat. Kunde fasiken inte somna! Men så tillslut somnar jag och hoppas på en lång sovmorgon men icket, jag vaknar klarvaken när min fina stiger upp och så kan jag inte somna om. Jobbigt! Hoppas det blir bättre snart, för sömn behöver jag.

Idag ska jag ta mig en promenad, får hoppas på bra väder! Har inte varit ute genom dörren sedan i söndags när jag åkte på magsjuka, eller en liten sväng igår. Jag och min fina tog oss en promenad på affären och det var så himla härligt att mötas av frisk luft! Märks att man fylls av helt ny energi när man får komma ut lite.

Nej nu ska jag göra mig en varm kopp choklad och krypa ned under filten i soffan. Hoppas ni får en bra dag! ♥


Jag och mina älskade bröder! Joakim till höger som kan bli pappa vilken minut som helst ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0