Tjugonionde Februari

Jag är så trött. Det är faktiskt jobbigt att vara såhär trött, speciellt om man är en sån som får ångest direkt något inte är gjort. Det ser ut som om en bomb slagit ned här hemma, IKEA kartonger överallt och jag oooorkar inte städa undan. Sitter som fastklistrad i soffan och gruvar mig för att klockan ska bli mer så jag måste ställa mig och laga mat ;) haha! Nä, nu överdriver jag lite. Jag älskar att vara gravid, så jag ska inte klaga. Men trött det är man, i vansinne. En dag på jobbet nu är som en hel veckas jobb, men det är bara att bita ihop.

Imorgon jobbar jag bara till halv ett och sedan tar jag helg, så jag hinner få många timmars vila! I helgen är det marknad här i Lycksele, jag ska gå en sväng på fredag och köpa det som man bara måste köpa när det är marknad. Dvs sockar, godisremmar och munkar! Ska även ta mig en tur in på Leksaksgrottan och kolla ytterligare en gång på rean. Kan ju ha missat något ;)

Hoppas ni haft en bra dag! Kram på er ♥

Kommentarer
Postat av: Jessica

Vad jobbigt att du ska behöva vara så trött! Jag har också varit extremt trött under min graviditet och jag får ångest och tycker att det är jätte jobbigt att man inte hinner/orkar göra allt som man hade velat, men samtidigt så är man ju trött av en bra orsak iaf :)



Men jag hoppas att det blir bättre för dig och att du får mer energi nu senare i din graviditet! :)

2012-02-29 @ 18:38:50
URL: http://jessicaelisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0