Vecka 22 ♥

Idag går vi in i vecka 22 och förutom min ryggvärk så mår jag så himla bra! Lillpyret sparkar och har sig där inne, en helt m a g i s k känsla ♥  Det är så skönt att mitt illamående har gett sig, ett tag var det fruktansvärt, speciellt när jag klev upp klockan sex på mornarna och började jobba klockan sju. Fy. Jag for alltid på jobbet men det hände att jag ibland var tvungen att vända om i omklädningsrummet. Nu får jag bara himla ont i svanken om jag lyfter tungt eller går långa sträckor.

Min mage växer och jag har faktiskt blivit riktigt stor. Barnmorskan tyckte att det var en enorm skillnad sedan sist vi sågs, så himla kul att höra! När man ser sin egen kropp varenda dag så är det svårt att se någon stor skillnad, så det är himla kul när någon annan påpekar det. Min fina's familj skulle försöka lista ut om jag har en typisk 'tjej- eller pojkmage' men utan resultat, sååå stor har jag inte hunnit bli så man ser det. Men dom var så gulliga som försökte! :)

Igår beställde vi hem lite saker från IKEA, bland annat en fin spjälsäng och två byråer till pyret's kläder. Just nu ligger dom i lillförrådet på en hylla, för dom får inte plats någon annanstans, så det ska bli himla mysigt att få vika ned dom små klädesplaggen på deras rätta plats. Åh vad mysigt det är att förbereda. Love it!

Jag njuter varenda minut av denna lycka. Det här är bland det största och mest fantastiska jag varit med om, direkt jag tänker på lillpyret så pirrar det till i hela mig. Jag ska bli Mamma, något som jag drömt om så länge, har blivit verklighet. Det här är verkligen meningen med livet.

Kommentarer
Postat av: Charlotte

Vi har köpt några kläder, barnvagn och skötbord. sen har vi ställt iordning spjälsängen i sovrummet och bäddat. ja kunde inte låta bli ;) ja de är verkligen mysigt, jag skulle kunna hålla på en hel dag å greja på bara för att allt är så litet å fint :)

Längtar som ett tog tills man får börja göra iordning barnrummet men det dröjer ju ett tag till förstås men ja längtar inte mindre för det :)

2012-02-14 @ 16:08:53
URL: http://annacharlottesvensson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0