Artonde Juli

Natten till idag var ganska jobbig, vårat lilla hjärta hade jätteont i magen så han kunde inte somna förrän fyra imorse. Stackars liten. Det gör så ont i mig när jag hör honom gråta och jag inte kan göra något åt det förutom att försöka trösta och massera magen. Men som tur är så blir det ju bättre efter ett litet tag. Och vilken himla tur att man är två så man kan byta av varandra och hjälpas åt. Guld värt
 
Imorse fick jag mig en lång sovmorgon, min fina väckte mig kring lunch och då hade han badat Elvin och så myste vi länge i sängen. Bästa som finns! När vi klivit upp och ätit lite så kom Marcus och Malin till oss, så for vi tillsammans på djurparken och där har vi spenderat våran dag. Hur kul som helst! Vi kollade på alla djuren, mest roligt var det nog att titta på dom söta björnungarna. Dom är så fina, nästan så jag blev lite sugen på att ta med mig en hem ;)
 
Nu ikväll har jag och Elvin varit ute med mamma på en åtta kilometers powerwalk. Hur underbart som helst att kunna röra på sig som vanligt igen! Njuter av varenda sekund. Det är så skönt att kunna träna så man blir svettig, var alldeles för längesen jag kunde göra  det med tanke på hur ont jag hade under graviditeten. Än så länge nöjer jag mig med långa promenader tills kroppen har läkt helt, sedan blir det hårdträning på gymmet. Ska köpa mig ett års kort och verkligen gå in fullt ut för att bygga upp lite muskler och få tillbaka lite kondition. Väldigt taggad!
 
Nu ska vi mysa ned oss i soffan och se någon bra film. Hoppas ni mår bra! Kram på er
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0