BVC besök

Idag har vi varit på BVC (för läkarbesök) med våran lilla prins  Allt såg bara bra ut, så härligt att få det bekräftat och att han växer som han ska göra. Numera väger han hela 5070 gram och har blivit 57 centimeter lång. Våran stora kille! Han växer så det knakar, verkligen.
 
Elvin har förändrats så mycket på bara några veckor. Från början var han vaken hela nätter och skrek mycket, nu vaknar han ungefär var tredje timme på natten och vill äta. Ibland har vi så tur att han sover hela nätterna. Han har ändrat utseende, om man kollar på bilderna från förlossningen och dom första dagarna i hans liv så ser man en tydlig skillnad. Han har även börjat göra mer ''glada'' läten och och är vaken himla mycket om dagarna. Bara ligger och ser allmänt nöjd ut i flera timmar. Så underbart!
 
Den kärlek som jag känner för Elvin går inte att beskriva med ord. Jag älskar honom så mycket, det nästan värker i hela mig, så mycket betyder han för mig. Jag kan sitta och titta på honom hur länge som helst, allting annat stannar av och jag tänker bara på hur lyckligt lottad jag är som har just honom i mitt liv. Jag är världens lyckligaste som blivit mamma till den här fina lilla killen. Han är verkligen allt för mig, för oss
 
Kommentarer
Postat av: Anonym

<3 <3 <3

2012-07-24 @ 22:10:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0