Fjortonde Juli

Hej på er
Imorse när Elvin hade badat så packade vi in oss i bilen, hämtade upp Marcus och Malin och så begav vi oss till Övik! När vi kom fram åt vi en god lunch hos morfar i Själevad, sedan åkte vi in till stan och hälsade på mormor. Hon bor på ett äldreboende och är inte alltför pigg just nu, det var ganska tungt att se men hur underbart som helst att få krama om henne igen och se henne möta Elvin för första gången. Hon blev alldeles till sig och kunde inte sluta säga hur fin och vacker han är. Fina mormor! Efter besöket där så tog vi oss en sväng på stan, vi skulle inte shoppa något men det var halva rea priset precis överallt så jag kunde inte hålla mig. Med hem fick jag två fina linnen och min fina köpte en svart/röd fluga. Vad det innebär vet jag inte, kanske är det ett tecken på att han vill ha bröllop snart ;)
 
Efter vi varit på stan så for vi hem till moster där mamma var, där fikade vi gott innan vi åkte hem till Lycksele igen. Så nu är vi hemkomna och jag är helt slut på efter en fantastisk dag. Det var så härligt att komma iväg lite och bara vara med människor som betyder mycket.
 
Imorgon funderar vi på att använda upp våra biljetter på djurparken, det har ju blivit lite av en familjetradition att gå dit för oss varje år. Supermysigt! Och så ska jag hinna med en lång promenad, sola lite och träffa fina Frida. Kan inte annat än bli en bra söndag.
 
Hoppas ni mår bra, kram på er!
 
Elvin och hans gammelmorfar
 
 
Kommentarer
Postat av: Donna

Satt och googlande på "Elvin" och hittade din blogg. Lite lustigt... jag födde en Elvin 2012-05-17.

Det är ett väldigt fint namn!

//Donna

2012-07-15 @ 04:56:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0