Något jag brinner för

Det var ett tag sedan jag skrev något i denna kategorin - träning. 2011-09-09 för att vara exakt. Ni som känner mig och ni som följt min blogg länge, vet att träning är en väldigt stor del av mitt liv. Jag har alltid tränat och haft som mål att alltid röra på mig minst en timme varenda dag. Jag promenerar i rask takt, jag joggar och jag gymmar. Älskar känslan när man tränat färdigt, man är genomblöt av svett och helt slut på. Det är verkligen en underbar känsla.
 
När jag gick högstadiet lyckades jag gå ned trettio kilo genom långa promenader och bra mat. Det är jag riktigt stolt över, att jag aldrig gav upp och kämpade in i det sista för att bli nöjd. Mitt i allt det här fick jag lite problem, tränade mer än vad jag åt och blev väldigt sjuk. Men det kom något riktigt bra ur all träning och idag är jag helt frisk och även om dessa onda tankar ibland kommer fram, så kommer jag aldrig låta det gå så långt som det en gång gjorde. Idag klarar jag av att skjuta undan dessa tankar och tänka på vad som är bäst för just mig.
 
Träning handlar inte bara om att förlora kilon och bli mer vältränad. Träning gör mig lycklig, ända in i själen!
 
Jag ska så småningom påbörja min viktresa nedåt igen efter månader som gravid. Jag har satt upp nya mål och även om det kanske kommer ta tid att nå dit - så vet jag att jag kommer klara det. Jag har såklart ingen brådska, kroppen måste få läka och jag har just nu fullt upp med att mysa med vårat mirakel så träning är inget jag tänker på just nu. Läste någonstans att det tar ju nio månader att gå upp dessa kilon när man är gravid, så man får nästan räkna med att det tar nio månader att gå ned igen. Tycker jag låter klokt och tar det längre tid, så får det göra det.
 
Funderar på att ta en före bild så ni får se hur min kropp förändrats, vore det något? Jag tycker själv att det är himla kul att se före och efter bilder på människor som kämpat sig ned i vikt! :)
 
Sommaren 2011
Kommentarer
Postat av: Tove Lantz

Visst längtar man efter sin kropp :)

2012-07-13 @ 13:08:36
URL: http://lillalivetimagen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0