Elvin 6 veckor ♥

Jag känner mig så rik. Elvin ligger just nu på mitt bröst och sover, han andas tungt och ser ut att må så gott. Jag önskar att jag kunde stanna detta ögonblick och leva i det förevigt. Jag håller om honom, sluter mina ögon och andas in hans doft, han luktar så gott. Sådär som bara han kan lukta och jag njuter verkligen. Att få vara mamma till den här lilla killen är helt fantastiskt. Tänk att man kan älska någon så liten så mycket att det känns som att hjärtat ibland ska sprängas. Kärleken har funnits där hela tiden, jag kände redan så starkt för honom medans han låg inuti min mage och nu växer den sig starkare och starkare för var dag som går. Oändlig kärlek
 
Idag är Elvin sex veckor och två dagar gammal. Våran gofis. Vad tiden har gått snabbt! Han är så liten, men ändå om jag kollar på bilder från förlossningen så har han blivit så himla stor och förändrats jättemycket. Han har börjat göra läten, fäster blicken, han har börjat le lite (det riktigt stora leendet väntar vi fortfarande på) och jag smälter när han ser in i mina ögon. Jag ammar och han äter riktigt bra, från början kunde han äta i över en timme men nu börjar det bli kortare stunder. Han är väldigt stark i nacken, han lyfter upp huvudet och kan hålla upp det ett bra tag när han ligger ned på mage eller på våra bröst. Dom senaste nätterna har han sovit riktigt bra. Jag ger honom sista målet elva, halv tolv och då sover han till fem, sex på mornarna. Hoppas att det håller i sig! Han får somna mellan oss i våran säng, sedan när jag gett honom mat på natten/morgonen så får han somna om i vaggan och det går hur bra som helst. Han älskar nappen, tar den utan problem och blir lugn så fort han får den.
 
Känslan när han gråter och inte blir tyst förrän det är jag som tar upp honom, han hör mina hjärtslag och blir lugn. Vilken lycka jag känner inombords i just den stunden. Det är så stort att vara mamma, att känna sig älskad och behövd.
 
Vilken enorm stolthet jag känner, att just han är våran son, att vi har skapat honom. När jag mötte min Peder för fyra år sedan var det här min stora dröm, att bilda familj med honom. Jag har precis allt jag någonsin önskat mig. 
Det här är verkligen meningen med livet.
 
 Vårat fina lilla hjärta!
 
Kommentarer
Postat av: Renata

Så vackert skrivet, det är precis så man känner för sitt barn!

Sv: jo jag kände foglossningen fram till några veckor sen så det var fortfarande jobbigt att promenara och så... Men NU är det MYCKET bättre =)

2012-07-29 @ 10:19:45
URL: http://renatas.blogg.se
Postat av: Renata

Så vackert skrivet, det är precis så man känner för sitt barn!

Sv: jo jag kände foglossningen fram till några veckor sen så det var fortfarande jobbigt att promenara och så... Men NU är det MYCKET bättre =)

2012-07-29 @ 10:19:47
URL: http://renatas.blogg.se
Postat av: Elin-mamma till Jasper & Axel

Jodå! Vi lever och mår.. Men jag är typ känsligast i världen just nu... Gråter typ för ingenting och vill splitta mig så jag kan vara med båda mina fina barn ❤! Men de kommer nog bli bättre då man kommer in i lite rutiner :)

Hur är de själv?
Kraam

2012-07-29 @ 18:02:00
URL: http://elinstenbergn.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0