Tjugoåttonde Juli

Hej på er alla fina
Igår spenderade vi våran dag på stan. Direkt vi kom dit så for vi på Lilla Bageriet och åt lunch, jag åt en kyckling toast och den var så god! Efter det gick vi på FotoClick och skulle fota oss för att skicka in till VF och VK. Väl där så blev Elvin jätteledsen och ville inte alls vara med. Så jag gav honom mat och efter det gick det sådär, han var inte speciellt nöjd men vi fick oss en bild iallafall. Våran lilla goding. Han som alltid är glad och nästan aldrig gråter. Kameran var ingen favorit så han blir nog ingen fotomodell iallafall ;)
 
Häromdagen beställde jag 500 stycken bilder från Fuju. Bilder från graviditeten, förlossningen och på Elvin fram tills nu. Så igår när vi var på stan så köpte jag några fotoalbum som vi kan fylla med fina bilder. Det är helt otroligt hur många bilder som jag hunnit ta på vårat lilla hjärta hitills, men det är så roligt att ha kvar! :)
 
Ikväll har vi bjudit hit min storebror Marcus på middag, min fina ska göra en god cola stek. Gott! Känner ingen som är så bra på att laga mat som han är, jag har det bra jag som får äta supergod mat varenda dag! ;)
 
Kram på er
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0