Nu är längtan så stor efter vårat lillpyre. Nästan outhärdlig. Jag vill bara att förlossningen ska starta NUUU så vi får träffa det här lilla livet, bli tre här hemma, få träffa våran nya familjemedlem. Det pirrar i hela mig när jag tänker på det. Vi kommer snart ha en liten bebis här hos oss. Ett helt nytt liv, ett nytt kapitel, som vi båda ser framemot så fruktansvärt mycket! Nu har det varit vi två i över fyra år, vi är mer än redo att utöka våran familj och det känns så himla självklart. Allt känns så rätt och självklart med Peder. Han är utan tvekan den finaste människan på hela jorden och jag är så glad att han är min. Överlycklig över att få dela mitt liv med honom.

Efter barnmorskebesöket i torsdags så fick jag tid för ultraljud på fredagen, min fina var tvungen att jobba utanför Lycksele så min Mamma var underbar och följde med mig så jag slapp fara dit själv. Barnmorskan mätte bebisen's alla delar och kunde på så vis få fram vad h*n väger just nu. Hela 3340 gram väger pyret nu och går jag hela graviditeten ut så kommer h*n landa på cirka 4000 gram. Det känns faktiskt riktigt kul och bra att få veta på ett ungefär och jag som trodde att bebis skulle väga fyra kilo redan nu. Haha! Det blir spännande och se ifall det där stämmer. Trodde inte att jag skulle få ligga där igen under denna graviditet och se vårat älskade pyre på skärmen uppe i taket. Det är så magiskt. Att se dom små fötterna, händerna, lilla tjocka bebis magen, huvudet och den lilla näsan. Åh. Jag smälter lite när jag tänker på det.

Idag är det 16 dagar kvar till beräknat datum. Det sista jag tänker på när jag somnar om kvällarna är att jag så gärna vill att förlossningen ska starta under natten. Att jag vaknar med värkar eller att vattnet går. Drömma går ju ;) Det är även det första som finns i mitt huvud när jag vaknar upp på mornarna. Jag är så himla redo nu och längtar så otroligt mycket tills det är dags. Jag är inte ens nervös längre. Har varit rädd och nervös fram och tillbaka nu en tid, men nu vill jag bara föda ut det här lilla livet. Längtan är så stor. Hoppas lillpyret bestämmer sig för att komma ut snart, innan vi längtar ihjäl oss här hemma!

Kommentarer
Postat av: mamma

Mormor längtar också <3 "hon" får komma före den 13 annars får "hon" vänta tills efter den 19 ;) <3

2012-06-04 @ 06:49:33
Postat av: Madde - mamma till Olle född 120304

Hoppas det sätter igång för dig snart. =) Mysigt med ett extra UL. Det fick vi oxå göra när jag väntade Olle. Då fick vi höra att han var stor och skulle väga ca 4,5 kg när han kom ut. Så jag var inställd på att få en stor bebis. Men när han kom ut vägde han "bara" 3642 gram men var lång, 53 cm. Så man ska inte alltid lita sig blind på dessa mätningar. ;-)

2012-06-04 @ 07:49:36
URL: http://mkj.blogg.se/
Postat av: Elin - mamma till Jasper och pyret i magen

Jag förstår dig! Men snart snart! När som helst ;)



Jo, de är skönt att få se den lille och att den mår bra :)

Vi var och kikade in våran igår när jag började blöda :-S men allt var bara bra, fick göra CTG och undersökning och sen ett UL.. Hihi.. De var kul att se den igen :) och skönt att allt var bra! :D

2012-06-04 @ 11:06:37
URL: http://elinstenbergn.wordpress.com
Postat av: Linda- mamma till keven, chris & kiara

Vad kul att det snart är dax för er :) Lycka till om de skulle ske snart :) kram

2012-06-04 @ 17:31:18
URL: http://lindaglansins.blogg.se/
Postat av: Emma

Ååh. Va mysigt. :) Jag har bestämt mig för att åka på 3D ultraljud för att jag bara måste se henne igen. Den känslan går ju inte beskriva! Tänk bara när våra små kommer ut då!!! Iiiihhhh. :)

2012-06-05 @ 08:15:15
URL: http://eembla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0