Åttonde Mars

Idag är det verkligen en deppdag. Minst sagt. Som ni vet så har jag börjat få problem med ryggen men har ändå jobbat och hållit igång som vanligt. Vilket jag nu får ångra. Det blir bara värre och jag börjar inse mer och mer att min rygg behöver vila. Igår när vi var hos barnmorskan så sa hon att jag skulle vila och när jag har det jobb som jag har kan jag inte vila speciellt mycket. Jag jobbar på ett stort äldreboende, så vi går många långa sträckor varje dag. Fram och tillbaka mellan vårdtagarna. Sedan så blir det många tunga lyft och vändningar varje dag, vilket jag egentligen inte kan undvika, eftersom det är mina arbetsuppgifter. Men jag har kämpat på bra länge och försökt ignorera smärtan i ryggen när den kommit under arbetstid, ibland har det gjort så ont att jag bara har velat skrika rakt ut, men det är ju inte något man kan göra på jobbet precis. Men det har verkligen inte varit långt ifrån, för det känns precis som om någon sticker en kniv in i min svank. Jag kan inte beskriva smärtan med ord.

Ikväll skulle jag ha jobbat, men jag var tvungen att sjukanmäla mig. När jag bara grät av smärta imorse kände jag att nu får det vara nog, nu måste det här bli bättre. Så jag ringde Medicinkonsulten för en stund sedan och fick läkartid imorgonbitti klockan nio. Det känns så bra. Kanske blir det som jag anar, en sjukskrivning, men det är bara att acceptera även om det känns svårt. Jag vill inte gå hemma, jag vill ju arbeta. Främst för att få pengar men även för att jag älskar mitt jobb, älskar mina arbetskamrater och alla goa vårdtagare. Jag ska ju redan vara borta från jobbet ett bra tag när vårat lillhjärta kommer ut och att vara hemma fram tills dess skulle göra mig galen. Eller galen är väl att överdriva men jag skulle tycka att det var väääldigt jobbigt att måsta gå hemma så länge fram tills det är dags. Får hålla alla tummar och tår att det inte blir så.

Men något som är positivt iallafall är att jag ändrat inställning och verkligen tagit det här på allvar. Nu får jag bara hoppas att det blir bättre! Ska alldeles strax lägga mig i ett varmt bad, det blir iallafall bättre för stunden!

Hoppas ni mår bättre än vad jag gör idag och att ni har en fin torsdag! Kram på er ♥

Kommentarer
Postat av: stor

De e tur du e duktig :) kanske är de för din pojkvän e för fet och rullar på dig?

2012-03-08 @ 15:27:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0