Elfte Mars

Helgen är över och som vanligt går helgerna i superfart. Vi har bara varit här hemma i helgen och tagit det lugnt, en riktig myshelg med andra ord! Vi har umgåtts med min familj, ätit gott och bara var varit. Ikväll har jag försökt vara duktig och promenerat i en halvtimme, nu är jag fast i soffan och tar mig knappt upp. Så ont gör det! Känns så himla bra att jag ska få träffa en sjukgymnast imorgon, förhoppningsvis finns det något som kan hjälpa mot min ryggvärk.

Jag är ju sjukskriven i veckan så jag har inga planer alls, jag ska bara vila allt jag kan och försöka ta det så lugnt som möjligt. Det känns så himla jobbigt att jag inte kan gå promenader längre, bara korta sträckor, speciellt när man vill röra på sig. Men jag gissar på att det viktigaste är att lyssna på kroppen, motionera får jag göra sedan.

Nu ska jag ta mig ett varmt bad, hoppas ni har haft en underbar helg! Imorgon blir det lite fler och lite roligare inägg, jag har nämligen lite för ont och är lite för trött just ikväll. Kram på er ♥

Kommentarer
Postat av: Frida - mamma till Elsa och lillebror i magen

Ja det är frustrerande. Jag har inte kunnat gå sen v.8 kanske :/ jäkla skit känns det men det är ju värt det

2012-03-11 @ 19:56:57
URL: http://Http://allgren.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0