Första Mars

Redan första Mars! Tiden går så himla snabbt, men det gör inte mig något, det kan gärna få bli sommar nu direkt! ;) Snart har jag och min fina varit tillsammans i fyra år, kan inte förstå hur tiden kunnat flyga iväg så snabbt. Ibland känns det faktiskt som om det var nyss vi träffades för allra första gången och jag är fortfarande lika kär. Om inte ännu mer kär. Min Peder är verkligen den finaste och bästa människan som finns! ♥

Idag känner jag mig riktigt trött och less, jag ödslar verkligen energi på människor som inte förtjänar den. Inte nog med att jag redan är trött, jag gör mig själv ännu tröttare helt i onödan. Människor som inte ställer upp eller bryr sig borde inte lägga sig i och det är just det som är SÅ typiskt. Att när det finns något att diskutera om, då jäsiken vill man höras. Åh. Så less jag blir.

Men nu ska jag inte vara sån! Pyret sparkar och har sig i magen, så himla mysigt. Det gör mig genast mycket gladare. Älskade lillhjärtat ♥ Och jag tog helg halv ett idag, så härligt! Nu är jag ledig tre dagar och under dom dagarna ska jag bara njuta av ledigheten. Imorgon ska jag träna och försöka hinna en sväng på marknaden, sedan är vi bjudna på middag imorgon hos världens bästa svärmor och så åker vi till Tjäl imorgon kväll och stannar där hela helgen. Ska bli så härligt att komma iväg och bara vara! Vi ska försöka tapetsera färdigt också, bara två väggar kvar nu. Eller jag ska inte säga vi, för jag kan verkligen inte tapetsera, men min fina är en jäkel på det! Jag brukar sitta bredvid och hålla honom sällskap, det är jag bra på ;)

Nu tror jag att jag ska lägga mig och vila en stund innan det är dags att påbörja middagen. Ikväll ska vi städa lägenheten och så ska vi hämta ut bebiskläderna vi beställt! Hoppas ni har en härlig torsdag. Kram!


Jag älskar dig så mycket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0