Härliga torsdag

Idag har jag promenerat, vilat, promenerat igen och myst med världens finaste Oliver. En promenad på förmiddagen, kunde bara gå i cirka tjugo minuter sedan gjorde det så ont så jag trodde att jag skulle gå åt. Så jag la mig i ett varmt bad och sedan vilade jag i två timmar, underbart att värken var borta när jag vaknade igen. Direkt jag vaknade ställe jag mig och stekte tunnpannkakor som min älskade önskade, supergoda blev dom :)

Ikväll promenerade jag med Malin, blev en lite längre promenad än tidigare men fick inte lika ont, så det var skönt! När vi gått färdigt skuttade vi över till Joakim, Mia och lilla Oliver ♥ Där blev vi bjudna på chokladpudding och kaffe, gott! Fick även mysa med världens goaste bebis som har blivit så stor på bara några dagar, han är så fin!

Nu är jag hemkommen, har hunnit måla naglarna och ska strax slänga mig in i duschen innan det är dags för sängen. Gissar på att jag kommer somna sent ikväll när jag sov så länge mitt på dagen, men jag får ju sova ut imorgon så det är ju ingen fara.

Imorgon ska jag försöka promenera, ta mig in till stan och göra några ärenden och så åker vi till Tjäl på kvällen. Den här helgen ska vi ha en riktig myshelg, bara vara med min fina's familj och ta det lugnt. Kan inte bli bättre än så!

Hoppas ni har haft en lika härlig torsdag som jag har haft. Kram på er ♥

Kommentarer
Postat av: Maria - Bloggdesign & Foto

Så söt!

2012-03-25 @ 20:42:45
URL: http://photographybyristo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0