När man inte riktigt känner igen sig själv

Fy och blä vad dessa hormoner kan göra mig till en elak människa. Jag är inte riktigt mig själv och skäller åt höger och vänster. Ena stunden kan jag gråta över att frukten jag äter är dålig, sedan blir jag arg för att tv dosan ligger på fel ställe och i nästa stund skrattar jag hysteriskt åt ingenting. Ibland känner jag mig faktiskt schizofren. Det vänder så himla snabbt.  

Men jag ser det ju själv och hinner be om ursäkt till dom jag sårat innan det har gått för långt och det är väl en himla tur. Jag skyller aldrig på mina hormoner, för man får faktiskt inte bete sig hur som helst. Jag har det bara så bra som har så fina människor i min närhet, som förstår och inte blir arga på mig för att jag beter mig som jag gör ibland. Ni är guld värda ♥

Och min älskade, finaste, underbaraste Peder som orkar stå ut med mig. Haha! Han är ju bara så bra. Han orkar med alla mina tårar och allt gnäll. Jag har sagt det många gånger tidigare och jag säger det igen - Han är en riktigt hjälte och jag älskar honom så mycket.

Kommentarer
Postat av: Carro

Fyyy vad jag känner igen detta.

Ah du, det är då inte lätt att vara gravid, man ska inte bara bära och föda barnet, man ska få alla dessa jäkla humörsväningar också.

Åååh vänta du bara tills bebis är ute, då du ;)

Jag varnar dig för "tredjedagen". När mjölken oftast rinner till, då gråter man floder för ingenting. Jag grät i 2-3 veckor, men de var nog för att jag fick en släng av förlossningdeprission också.

Men jag varnar dig ;)

2012-03-18 @ 07:29:46
URL: http://norbergcaroline.blogg.se/
Postat av: Frida - mamma till Elsa och lillebror i magen

Haha ja dom får höra mycket. Men lite skit kan dom få ta eftersom vi faktiskt bär och trycker ut deras barn. ;) fast som du skrev. Hur som helst får man inte vara elak! Tack, börjar känna mig lite klumpig nu ;)

2012-03-18 @ 09:05:08
URL: http://Http://allgren.blogg.se
Postat av: Therese

Du är INTE ensam ;) Men ja förstå dig man känner sig som en riktig häxa!

2012-03-18 @ 11:43:12
URL: http://johansson1986.blogg.se/
Postat av: Novembersara - i väntan på majbebis.

SV: TACK snälla!



Hormoner är förjävliga, idag råkade jag ha sönder vår hallspegel för jag dunkade upp min garderbobsdörr rätt på spegeln bara för att jag var arg för att jag såg så tjock ut i allt :p

2012-03-18 @ 18:59:29
URL: http://novembersara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0