Newbie ♥

 
 
Jag har försökt att inte köpa så många plagg till lilla pyret, ska shoppa mycket i sommar istället när vi får veta om det är en liten pojke eller en liten flicka som jag burit på. Men jag lyckas alltid hitta plagg som jag inte kan motstå ;) Speciellt kläder från märket Newbie, det är så himla fina kläder! Jag skulle kunna köpa hela kollektionen. Dessa plagg ovan köpte jag och min fina när vi var i Örnsköldsvik för några veckor sedan, älskar dom ♥

Ska dit igen om någon vecka, då lär nog fler Newbie plagg få följa med hem! ;)

Kommentarer
Postat av: Zilla

Ohh vad kul,roligt att följas åt eftersom vi nästan har bf samtidigt! :) Kram

2012-03-09 @ 20:42:49
URL: http://vivaladivah.webblogg.se/
Postat av: Frida - mamma till Elsa och lillebror i magen

Jo jag mår ganska bra. Börjar bli så sjukt trött igen och har svinont i fogarna men annars mår jag bra. Du då, förutom att du hade ont i ryggen? :) jag älskar newbie. Vart bor ni?

2012-03-09 @ 20:45:35
URL: http://Http://allgren.blogg.se
Postat av: Zilla

Jag har börjat få fruktansvärt ont i svanken imellanåt och ont i magen eller det spänner typ om du vet vad jag menar? :) Sen tycker jag det är himlans drygt att man inte kan sova om nätterna längre...så jag längtar massor till Juni nu! :) Hur mår du själv? har du haft mycket illamående och sånt med?

2012-03-09 @ 20:53:29
URL: http://vivaladivah.webblogg.se/
Postat av: Zilla

Ush ja de är inge roligt med ryggvärk o dyl men vi får trösta oss med att vi kommer få världens finaste bebisar som belöning för allt o det är ju lätt värt det! :) Nej det är samma här nu har jag inget illamående alls men de första 3månaderna bodde jag brevid toastolen. haha

2012-03-09 @ 21:08:18
URL: http://vivaladivah.webblogg.se/
Postat av: Frida - mamma till Elsa och lillebror i magen

Vad skönt! Ja jag är hemskt lycklig att jag inte mår illa. Vissa dagar kan det komma men inte så att jag måste spy. Och det går över om jag vilar en stund :) aha!

2012-03-09 @ 21:32:15
URL: http://Http://allgren.blogg.se
Postat av: Tove Lantz

Newbie serien är så himla fin! Vi har några kläder därifrån som är så söta!



sv: Såg att du vart inne och kommenterat på min blogg angående att vi har bf nästan samma dag :) Själv har jag 18 juni, vilket innebär 100 dagar kvar idag! Kommer absolut följa din blogg och din utveckling :)

2012-03-10 @ 09:57:36
URL: http://lillalivetimagen.blogg.se/
Postat av: Renata

Newbie har verkligen Superfina kläder! Varje gång en kompis får bebis köper jag present där, så jag har nog köpt hela deras kollektion redan haha! Min bebis har däremot bara en body därifrån än så länge :)



Vill ni ta reda på könet då?

2012-03-10 @ 22:29:36
URL: http://renatas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0