Sjätte Mars

Hej på er mina fina läsare!

Skiner solen hos er också? Jag blir så glad när solen vill visa sig och så blir man så mycket piggare också. Nu är jag hemma på rast, börjar om att jobba igen halv fyra. Något jag inte kommer sakna under den tid som jag är mammaledig är flyt tiden som man nästan aldrig får ihop. Nu får man jobba dubbla pass och flera dagar på rad istället och det är så himla jobbigt, speciellt när man har en rygg som säger ifrån. På tal om den så ringde jag min kära barnmorska idag och hon föreslog värktabletter, varma bad och att jag skulle använda värmedynan. Skulle det inte funka måste jag bli sjukskriven så jag får vila upp min rygg och bara ta hand om mig, men vi ska dit imorgon förmiddag så då ska vi prata mer om vad jag kan göra åt värken.

Imorgon ska vi även få lyssna på lillpyret's hjärtslag! Åh vad jag längtar. På Medicinkonsulten där jag är skriven får man inte lyssna på hjärtljuden före vecka 25 så det känns så himla bra att tiden är kommen och att vi äntligen ska få lyssna!

Hoppas att ni har en härlig tisdag och att ni mår bra ♥

Kommentarer
Postat av: Charlotte

ja hade också sjukligt ont i ryggen och jag fick rådet att köpa zohot som finns på apoteket, de innehåller inga läkemedel men mjukar upp vävnad, muskler och leder! så ja brukade duscha/bada varmt och sedan massera in krämen och jisses! ryggen vart som ny under natten och ja hade mer ork dan efter innan den började kännas igen så den rekommenderar jag verkligen :)

2012-03-06 @ 13:34:59
URL: http://annacharlottesvensson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0