Ljudet av ditt hjärta

Den här dagen har varit så himla bra, jag har känt ett lyckorus heeeela dagen. På förmiddagen träffade vi barnmorskan och för första gången under hela graviditeten fick vi lyssna på pyret's hjärtslag. Förutom när vi själva använde våran Angelsound. Det var helt magiskt att höra dom snabba slagen, direkt man kunde höra något så tittade jag och min fina på varandra och bara log. Vilken känsla ♥ Jag blir ju så nojjig mellan besöken där och tror att något har hänt med lillpyret, så efter varje besök hos barnmorskan är jag så himla lycklig. Hon kände och klämde på magen och så sa hon att bebis känns mycket större än vad den ska vara i vecka 26 (25+1) så jag gissar på att vi kommer få träffa en riktig knubbis i Juni ;) Mys!

Vi pratade även om min ryggvärk, hon gav mig lite fler tips som bland annat att smörja in mig med Linnex och så ville hon att jag skulle vila så mycket som möjligt. Nu måste jag faktiskt skärpa mig och lyssna på min kropp, jag har varit väldigt dålig på det hitills och tror att jag kan ta i lika mycket som förut, vilket jag egentligen inte kan för jag får så ont. Så nu ska jag försöka ta det lugnt och blir det värre ska jag göra något åt saken direkt och inte tro att det går över av sig själv.

Nu ska jag fortsätta njuta av pyret's sparkar och vänta på att min fina kommer hem så vi kan mysa. Livet är underbart ♥

 

Kommentarer
Postat av: Frida - mamma till Elsa och lillebror i magen

Ja. Även fast jag är hemma så är det ju som ett heltidsjobb att ha en 1.3 åring som vill ha uppmärksamhet hela tiden. Men det är roligt också såklart. Men ibland måste man få sova :)

2012-03-07 @ 20:40:19
URL: http://allgren.blogg.se/
Postat av: Frida - mamma till Elsa och lillebror i magen

Ja. Man får försöka vila när hon gör det :) tänk att vi snart har våra bebisar utanför magen :)

2012-03-07 @ 20:52:02
URL: http://Http://allgren.blogg.se
Postat av: Renata

Det är så underbart att höra hjärtslagen!! :) Min bm har aldrig känt sådär på magen... Vill också veta om jag ska ha en knubbis! :)



Var rädd om ryggen, nu är jag sjukskriven på heltid pga foglossning, inget att rekommendera!

Kram

2012-03-08 @ 14:18:45
URL: http://renatas.blogg.se/
Postat av: jennifer - med ett mirakel bakandes i ugnen

Sv: Tack så mycket :) den känns inte så mysig när jag ska försöka klä på mig med de få plagg som går över dennu ;) hehe. men det är allt värt det!

mysig mage du med :) Kramis

2012-03-08 @ 20:41:52
URL: http://jennifermedj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0