Tolfte Mars

Inatt har det inte varit någon bra natt alls, har vaknat flera gånger och inte kunnat slappna av helt och hållet. Först var det toabesök, sedan höll jag på att svettas ihjäl trots att fönstret var öppet, sedan vaknade jag av att höfterna värkte och så har det hållit på ungefär hela natten. Och ändå kunde jag inte sova längre än till klockan sju då min fina åkte på jobbet, typiskt. Men det var en himla tur att jag klev upp för sjukgymnasten ringde precis och var tvungen att avboka min tid idag, det hade blivit något fel så jag fick tid på onsdag istället. Och så ringde jag till Lybo och sa att dom skulle ringa innan dom skulle komma hit och fixa med ventilationen, inte så kul att ligga hemma sjukskriven och kanske ligga i sängen när dom kommer. Har varit med om det en gång tidigare, därför ringde jag direkt ;)

Så idag har jag inga som helst planer, förutom att jag ska försöka ge mig ut i blåsten på en kort promenad. Kommer ju blåsa bort men vad gör man inte för lite frisk luft. Jag är bara inne på min första dag som sjukskriven och jag är redan less, får hoppas att min rygg känns bättre på fredag så jag kan jobba nästa vecka!

Hoppas ni får en superbra start på veckan och att ni mår bra! Kram på er :)

Kommentarer
Postat av: Frida - mamma till Elsa och lillebror i magen

Ja Precis! Gäller bara att hitta motivationen fort när bebis har kommit så man inte fortsätter sitta på rumpan hihi

2012-03-12 @ 08:46:41
URL: http://Http://allgren.blogg.se
Postat av: Renata

Åh vilken jobbig natt... Hoppas det blir bättre nu när du är hemma och vilar.



SV: Häftigt att ni inte vill ta reda på könet, måste vara en fantastisk överraskning. Vi var för ivriga att veta och kunde inte hålla oss! Så nu vet vi att det är en liten tjej som bor i magen =)

2012-03-12 @ 09:52:41
URL: http://renatas.blogg.se/
Postat av: Frida

Självklart får du haka på, skicka bara ett mail till mig: [email protected], så skickar jag inloggingsuppgifterna när jag har fixat färdigt! ;)

2012-03-12 @ 10:45:06
URL: http://friiiiiiida.blogg.se/
Postat av: Frida - Mamma till Elsa & lillebror i magen

Oj vad duktigt att gå ner 30kg! Jag gick upp när jag flyttade hemifrån så jag gick ner 9 och tyckte jag var duktig ;) Iofs så hade jag inte så mycket mer att gå ner men ändå.



Jo det är skönt. Mina lår och min rumpa ser ut som hej kom och hjälp mig nu. Ska bli skönt att tajta till sig. Tur man går ner när man ammar! :)

2012-03-12 @ 12:38:26
URL: http://allgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0