Trettionde Mars

Hej på er mina fina läsare! ♥

Jag vaknade klockan tio av pyret's sparkar, kanske det mysigaste sättet att vakna på och jag bara log. Vilken fantastisk känsla det är! Inte lika fantastiskt att det snöar ute, igår kväll skrev jag ett inlägg här på bloggen (som jag inte publicerade men) som handlade om att jag längtar så mycket till sommaren och så vaknar jag upp till en massa snö. Inte roligt alls.

Dagens planer är att fylla i det sista på papprerna till försäkringskassan angående min sjukskrivning, sedan ska jag fara med Mamma på badhuset och simma några längder. Blev ingen simning igår så det känns skönt!

Jag funderar fortfarande över helgens planer. Är lite sugen på att åka till Övik eller Umeå och shoppa lite till bebis, men jag kan inte åka bil sådär jättelänge så jag vet inte hur det skulle gå. Men jag är så sugen på att köpa lite bebis plagg eftersom vi hitills inte köpt sådär jättemycket. Kanske ska vänta tills sommarkläderna dyker upp i butik med tanke på att vi ska få i Juni! :)

Nä nu måste jag ta tag i papprerna och så måste jag ringa min chef. Kram på er!



Kommentarer
Postat av: jennie

känn ingen stress att shoppa massa kläder, ni får säkert en massa och dom smutsar inte ner dom så flitigt i början.. :)

2012-03-30 @ 12:39:52
Postat av: Mia

Du behöver inte köpa så mycke kläder för jag lovar dig att när den väl kommer ut kommer den få massa kläder!

Jag hade knappt köpt nå kläder alls till Oliver men nu har han fått massor :p men sen är de kul att köpa bebis kläder för de finns såå mycke fint!!

2012-03-30 @ 13:24:43
URL: http://tellans.blogg.se/
Postat av: Sanna

Det är verkligen härligt att vakna till en busande bebis :) Tänk vad lustigt det kommer vara sen när bebis tittat ut, och när sparkarna i magen inte längre går att känna...hihi!

2012-03-30 @ 15:01:49
URL: http://sannaerikakarlsson.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0