Min fina ♥

Har fått några frågor om mitt och Peder's förhållande, så jag tänkte att jag gör ett inlägg om det när så många vill veta hur vi träffades och så vidare :)

Jag och Peder har varit tillsammans i snart fyra år och varit förlovade i två år. Vi blev tillsammans i Maj -08 och förlovade oss 3 Maj (På min älskade änglapappa's födelsedag) -10 ♥

Vi började prata på internet för cirka sex/sju år sedan, men vi träffades aldrig då och umgicks utan det var mest flirt via internet, telefonsamtal och sms. Vi träffades för första gången i verkligheten på en Tannbergssmässa när jag skulle börja gymnasiet, men då blev det inget mellan oss för jag var upptagen. Men sedan när Peder gick sista året så började vi prata ännu mer och tillslut bestämde vi oss för att ses, första gången vi umgicks var hos min kompis Hanna. Jag kommer aldrig glömma den kvällen, jag var så himla nervös för att träffa Peder. Och när våra blickar möttes var det som att allt runtomkring stannade av, det låter ju himla fjantigt men det var verkligen så. Han var så himla fin och det kändes som att vi känt varandra i flera år. Jag minns att när vi skiljdes åt den kvällen fick jag ett sms av honom där det stod att han tyckte att jag var så söt och jag log hela vägen hem. Jag blev så glad. 

Peder har alltid varit något speciellt för mig. Redan innan vi träffades, det var som att det var meningen hela tiden att vi skulle träffas och bli ett. Det är därför jag hela tiden säger att jag äntligen fick min drömprins. Jag sa till en av mina bästa vänner för många år sedan att en sån kille som Peder, ska jag minsann dela mitt liv med. Och här sitter jag idag, med världens finaste människa vid min sida. Vi bor tillsammans, är förlovade och väntar vårat första barn tillsammans. Lyckligare än vad jag är kan man inte vara!


Jag älskar dig.

Kommentarer
Postat av: Novembersara - i väntan på majbebis

SV; Du har så rätt, blir bara så sjukt irriterad på folk! ;p

2012-03-26 @ 20:09:50
URL: http://novembersara.blogg.se/
Postat av: Frida - mamma till Elsa och lillebror i magen

Vad underbart det lät! :)

2012-03-26 @ 20:45:20
URL: http://Http://allgren.blogg.se
Postat av: Novembersara - i väntan på majbebis

SV; Nej, jag vet, jag lägger inte ner så jättemkt energi på det, men du vet, med hormoner i kroppen och så kommer något och kallar min dotter ett misstag, då blir jag minsann arg, haha!

2012-03-26 @ 21:23:51
URL: http://novembersara.blogg.se/
Postat av: Frida - mamma till Elsa och lillebror i magen

Jag brukar tänka på vilken tur man har som har en sån underbar karl. Tänk att just han ville ha mig :)

2012-03-26 @ 21:24:14
URL: http://Http://allgren.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0