Andra Maj

Usch vilken deppigt inlägg det blev sist, men såna dagar måste man också få ha ibland och jag har ju insett nu varför jag känt mig så ledsen hela dagen och bara velat gråta. Det är min Pappa's födelsedag imorgon och det gör så ont att bli påmind om hur orättvist livet är. Vi ska på hans grav imorgon kväll, tända ljus och så ska jag köpa en ros och lägga dit. Oj vad jag saknar min bästa vän, det gör så ont i hela mig att vara utan honom! Älskade Pappa ♥

Livet är så skört. Jag hoppas så att alla människor tar vara på sina nära och kära, för imorgon kan det vara försent. Jag vet precis hur det känns när någon rycks ifrån en utan förvarning. Det känslan som man känner då, önskar jag inte ens att min värsta fiende fick känna. Jag blir iskall bara av tanken på just den känslan. Det gör så ont att inte kunna göra någonting för att rädda den människan man älskar så. Oron, maktlösheten, saknaden. Fy. 

Men morgondagen kommer inte bara vara jobbig, jag och min fina firar nämligen hela två år som förlovade och det gör mig såklart superlycklig. Vi slår två flugor i en smäll för på fredag firar vi fyra år tillsammans, så på fredag ska vi äta massor med god mat och så ska vi umgås bara vi två i helgen och njuta av att vi har varandra. Det ska bli så himla mysigt! Jag älskar min fina Peder mer och mer för varje dag som går!! Kan inte beskriva med ord hur mycket han betyder för mig.

Jag hoppas att ni har haft en helt underbar onsdag och att ni mår bra. Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Linda Olsson

Massor kramar till dig <3

2012-05-02 @ 22:55:16
URL: http://mrslindaolsson.blogg.se/
Postat av: Elin- mamma till Jasper & pyret i magen

Usch så hemskt!

Ingen ska behöva vara med om att förlora någon närstående.

:'(

2012-05-03 @ 08:16:39
URL: http://elinstenbergn.wordpress.com
Postat av: Sanna

Förstår att saknaden är stor...hemskt att livet är så orättvist!



Men jag hoppas ni får en fin förlovningsdag, och årsdag :)

2012-05-03 @ 09:30:06
URL: http://sannaerikakarlsson.blogspot.com/
Postat av: Eleonore- Kokboksutmaningen

Beklagar verkligen, förstår att det känns extra tungt en dag som denna. Livet är verkligen skört!

sv: Ja visst finns det massa fina klänningar! Tycker du ska slå till på den blommiga, finns en liknande också från Rut mfl :)

2012-05-03 @ 10:09:52
URL: http://fikamed.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0