Artonde Maj

Hej finisar
Just nu är jag så himla glad. Våran fina barnvagn har kommit och jag kan säga att jag har längtat som bara den dessa tre månader som vi har fått vänta. Vi visste att det var lång leveranstid på allting så vi beställde den redan i Februari. Men nu är den äntligen här och den är ju så himla fin! Hade det inte regnat ute hade jag provkört den några varv runt kvarteret, bara för att! ;)

Så nu har vi dom stora sakerna här hemma, bara de små som fattas. Så som salvor, sängmobil, leksak till barnvagnen, bäddset till barnvagnen och så blöjor. Det mesta kommer vi köpa imorgon när vi åker till Övik för lite shopping, ska bli skönt att få allting klart. Då är det bara för mig att börja packa BB väskan sedan är vi redo för att möta vårat lilla hjärta.

Nu är det ju trots allt bara en månad kvar tills BF, tiden har ju gått så snabbt. Har läst på många gravid/mamma bloggar att dom tycker att sista tiden går så segt, jag känner tvärtom. Hela graviditeten har ju bara flygit iväg och ju snabbare det går nu på slutet desto mer stressad blir jag över allting. Jag har hela tiden tänkt att vi haft så länge på oss att planera och fixa, men nu är det ju inte så många veckor kvar och vem vet, kanske vill pyret ut tidigare och då är det bäst att göra allt klart. Sedan känner jag mig bara mer svullen och mer trött för varje dag som går, så det känns som läge att börja få klart allting nu.

Kan inte sluta titta på våran fina Emmaljunga. Ska fota alla våra saker sedan och lägga upp här på bloggen så ni får se. Nu fattas bara lilla bebisen och förhoppningsvis är det inte så länge kvar tills h*n vill ut! :)



Kommentarer
Postat av: Pallan

Va kul att få hem den så kan ni bocka av det från listan! :)

2012-05-18 @ 15:50:43
URL: http://pallan.blogg.se/
Postat av: Sarah

Jag tyckte också att graviditeten gick i rasande fart, fram till igår när vi hade bf. Nu fattar jag inte hur jag ska klara max 13 dagar till innan eventuell igångsättning :-( seeegt

2012-05-18 @ 15:56:18
Postat av: Alexsandra , mamma till Nils :)

Vad roligt att vagnen har kommit. Vad är det för Emmaljunga? Vi stormatrivs med våran och vi har city cross :)



Hoppas tiden går snabbt för er så ni har eran bebis hos er snart.

2012-05-20 @ 02:14:13
URL: http://alexsandralotman.blogg.se/
Postat av: ♥ Sojkas framtid ♥

Gud så kul! :) Minns den känslan med vagnen! :)

Kram!

2012-05-20 @ 11:54:06
URL: http://www.sojkasframtid.se
Postat av: Anonym

Nu blev jag nyfiken ;) va är de för barnvagn? :)

2012-05-21 @ 01:01:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0