Finaste du



Min fina. Min livskamrat och trygghet. Du är så värdefull i mina ögon, det finaste jag har och någonsin haft i mitt liv. När allting känns tungt och jag glömmer bort för en stund att livet är värt att leva, tänker jag på allt vi har och allt fint du ger mig varenda dag. Då mår jag så mycket bättre och tårarna som rinner nedför mina kinder förvandlas till glädjetårar. Tårar av tacksamhet. Du ger mig så mycket kärlek och jag har aldrig känt mig så älskad av någon i hela mitt liv. Tillsammans med dig känner jag mig så stark och hel.

Efter mer än fyra år tillsammans så kan vi varandra innantill och utantill. Vi har hunnit uppleva så mycket tillsammans. Saker som gjort oss till starkare människor, saker som fått vårat förhållande att växa. Vi har bevisat, inte bara för oss själva utan även för andra, att våran kärlek övervinner allt. Det vi två har kan ingen förstöra, så äkta och starkt. Jag känner ett sånt lyckorus när jag tänker på oss två.
Det här är verkligen lycka.

Jag tänker på hur det var innan vi träffades, hur mycket vi pratade över internet och telefon. Det var så förbjudet på något vis och det pirrar i min mage när jag tänker på spänningen som man kände. Jag tänker på första gången vi träffades på riktigt och umgicks, hur jag föll för din charm. Ditt underbara skratt, din fina röst och dina vackra ögon. Hur du satt där och bara tittade på mig. Jag blir rörd när jag tänker på det, så magiskt.

Jag överdriver inte när jag säger att jag är den lyckligaste människan på denna jord. Jag har fått min drömprins och tillsammans har vi skapat det finaste två människor kan skapa. Det känns så fantastisk, så underbart och jag finner inga ord för hur lycklig jag är över att Peder ska bli Pappa till mina barn. Han kommer bli världens finaste Pappa, utan tvekan. Så fin, omtänksam och snäll. Jag längtar så tills jag får se lilla pyret i hans famn och känna att vi verkligen är en familj, att vi två bildat en egen liten familj. Jag längtar så tills vi kommer vara tre stycken här hemma. Det här är verkligen meningen med livet.

Jag älskar dig finaste du och jag kommer aldrig någonsin släppa taget om dig

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0