Härliga dag

Imorse vaknade jag upp till ett riktigt trist väder, regnigt och kallt. Lyckades pricka in ett uppehåll och tog mig en promenad på fyrtio minuter, det var så skönt med frisk luft! Kring lunch kom  Marcus hit och åt med mig, sedan gjorde jag mig klar och for till världens finaste vän Linnéa. Där blev jag bjuden på gott fika och så surrade vi konstant i två timmar. Ungefär som vanligt ;)

Ikväll blev jag och Mamma bjudna på god lasange hemma hos Joakim och Mia, sedan följde jag med Malin på Lycksele's match mot Kågedalen. Lycksele vann med 4-1 och min fina storebror gjorde dom tre första målen. Han är så himla duktig och jag är så stolt över honom, världens bästa Marcus

Nu har jag precis tagit mig en varm dusch och lagt mig i sängen för att sova. Imorgon ska jag kliva upp tidigt, lämna in våran bil på service och sedan är det dags för ett besök hos barnmorskan. Som jag längtat, sedan sist jag var dit ;) Känns så tryggt att fara dit och få bekräftat att allting ser bra ut med bebis, längtar så mycket till jag får höra de små, snabba hjärtslagen. Och nu hoppas jag att bebis har fixerat sig eller åtminstone att h*n är påväg att göra det. Sist kunde barnmorskan inte riktigt känna hur h*n, huvudet var mot min ryggrad så hon trodde att h*n höll på att 'dyka' ned för att fixera sig. Hoppas hoppas!

Hoppas ni haft en underbar dag. Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0