Hjärtlösa människor

Fick precis ett samtal av min kära mor som gjorde mig riktigt arg och ledsen. En försäljare hade ringt henne och frågat efter Pappa. Jag kokar lite inombords. Hur kan man göra så!? Dom fick till svar att han snart varit död i tre år. Han finns ju inte ens i något register längre. Och som vanligt så har försäljare inget hjärta, kan inte förstå hur man kan söka upp någons fru och ringa till henne när människan inte finns någonstans. Jag menar, någon anledning måste det ju vara om den människan man ska ringa till inte står någonstans? Det är ju inte precis så att man raderar sig självmant från denna jord. Jävla idioter.

Jag hoppas att den som ringde Mamma fick riktigt dåligt samvete när han hörde henne bryta ihop i telefon och jag hoppas att den människan får ett riktigt dåligt liv.

Blir iskall och illamående. Älskade, finaste Pappa. Du är så saknad ♥

Kommentarer
Postat av: Beklagar..

Beklagar! Min sambo minste sin far för något år sedan i cancer. Försäljare ringer min svärmor men hon har inte lika jobbigt att prata om hans död, även fast vi saknar honom. Är en naturlig del i vår vardag och önskar det kunde vara det för alla.



grattis till graviditeten förresten, det är en mäktig tid. För att inte tala om förlossningen och det under som väntar. lycka till.

2012-05-30 @ 17:57:31
Postat av: Pallan

Fyfan så hemskt! :( Hur kan dom ens göra så??

2012-05-30 @ 18:00:43
URL: http://pallan.blogg.se/
Postat av: Lisa Israelsson

Det där hände mamma också efter min pappa dött! Men kan det varit så att er pappa hade varit kund hos det företag som försäljaren ringde ifrån ? Får då fanns han ju i deras register och alla register är inte kopplade till folkbokföringen!

Hade registret varit kopplat till folkbokföringen hade han raderats automatiskt! Beklagar iaf det inträffade! Det kan vara oerhört jobbigt! Kram

2012-05-31 @ 19:55:24
URL: http://minellii.shapemeup.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0