Tjugonde Maj

Har ni haft en härlig helg?

Jag har haft det supermysigt, därav den dåliga uppdateringen. I fredags så bestämde vi oss för att bara vara här hemma i Lycksele så vi for på Pappa's grav och gick runt där på Berglunda och bara kollade på alla fina gravar. Det är så otroligt vackert där. Känner sånt lugn direkt jag kommer dit, som om det vore i en helt annan värld där man kan slappna av. Så härligt.

Igår morse klev vi upp tidigt och åkte till Tjäl. Där hämtade vi upp min fina's ena syster, ena lillebror och så svärfar och sedan åkte vi tillsammans till Övik för en heldag med shopping! Vi fick med oss hem allting som vi hade kvar att köpa till bebis, så nu känns det som att vi har fixat allt. Skönt! Vi hann även med att gå på Jula som precis öppnat och så åt vi massor med god mat, en helt underbar dag med andra ord. Men jag måste erkänna att jag kommer inte åka iväg på någon sån resa igen innan lilla bebisen kommit ut, hade så ont när vi var påväg hem så det kändes som att jag höll på att gå åt. Och mina fötter var så svullna att jag knappt kunde gå på dom, så dom sista fyra veckorna som är kvar nu kommer spenderas här hemma, om inte annat dyker upp! Men det känns verkligen som att min kropp behöver vila nu innan det är dags. Jag får väldigt ont för ingenting.

Imorse tog vi oss en lång sovmorgon, vi var uppe till ganska sent inatt och såg film med min fina's familj så det var skönt att få sova ut lite. När vi kom hem idag igen mitt på dagen så åkte vi direkt på affären och veckohandlade, sedan åt vi en god middag och ikväll har vi haft sån energi så vi har städat i massor. Tvättat upp bäddsetet till barnvagnen, bäddat i spjälsängen, tvättat flera maskiner med våra kläder, städat upp i vårat stora förråd, burit ut alla vinterkläder till förrådet och burit in alla sommarkläder. Så skönt att ha det bortgjort! Nu ska vi bara plantera lite fina blommor på balkongen sedan är vi redo för sommaren! ;)

Nu ska vi lägga oss i sängen och slå på en film att somna till. Mys! Imorgon står det motion på schemat, har varit riktigt lat i helgen och inte ens varit ute på en kort promenad. Fy. Så jag ska iallafall försöka ta mig ut imorgon. Sedan ska jag bege mig ut på stan och göra några ärenden. Handla upp det sista på presentkortet som jag har på Lindex, köpa ramar till min fina's jaktdiplom, köpa en fin burk att ha alla bebis nappar i och så några mindre handdukar. Kul att ha lite inplanerat och inte bara sitta hemma och dega ;)

Kommentarer
Postat av: Sanna

Så härligt att ha allt klart :) Passa på att vila ordentligt nu!

2012-05-21 @ 10:32:14
URL: http://sannaerikakarlsson.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0