Tjugonionde Maj

Hej fina ni
Oj vad jag älskar att sova. Imorse vaknade jag visserligen klockan sju, jättehungrig, åt frukost och somnade sedan om igen till klockan halv ett. Så länge har jag inte sovit på år och dagar. Är fortfarande jättetrött så jag skulle kunna lägga mig ned och sova igen, men jag måste försöka hålla mig vaken. Även om vilan behövs så är det inte det roligaste att sova bort varenda dag. Från det att jag vaknade idag tills nu så har jag hängt tvätt, ätit lunch och packat färdigt BB väskan så nu står den redo. Det känns så bra att ha den klar så det bara är att åka in om något skulle ske. Jag log för mig själv när jag vek ned pyret's små plagg i väskan - nu är det verkligen inte länge kvar tills vi får träffa dig.
Som vi längtar!

Jag har även hunnit ringa en barnmorska och pratat om mina besvär. Via min gravidförsäkring så finns det barnmorskor på plats från morgon till kväll som man kan ringa om man har några frågor - super när inte våran barnmorska är på plats. Jag har nämligen börjat få så fruktansvärt ont i magen, när jag ligger ned känns allting okej men när jag reser mig upp känns det som att jag ska gå åt. Hon svarade mig att när barnet har fixerat sig så är det inte alls ovanligt att man har såna här smärtor i nedre delen av magen. Många kan varken gå eller sitta och vissa upplever att det känns som att man sätter sig på barnet's huvud när man sätter sig ned. Känns skönt att veta att allt står rätt till.

Nu har jag precis målat mina naglar, silvriga. Igår när Mamma kom hem från Budapest så hade hon köpt med sig presenter till mig, min fina och till lilla pyret. Jag fick mig två rör med nagellack och supergod choklad. Min fina fick superfina kalsonger och en spritflaska. Lilla pyret fick sig ett par supersöta sommarshorts med en T-shirt till. Tusen tack igen för presenterna världens bästa Mamma!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0