Upp och ner, ner och upp

Jag ville så gärna gå ned till Mamma, sitta på hennes uteplats och må gott hela dagen men icket. När jag gick ut med soporna så började det regna och det blåser som bara den. Ingen sol så långt ögat kan nå. Kaaanske kommer solen fram lite senare idag så jag får sitta ute och njuta av den. Hoppas kan man alltid! :)

Känner mig lite deppig idag om jag ska vara ärlig. Gillar inte såna dagar för fem öre. Är helt slut på efter en natt med få timmars sömn och så värk på det. Somnade inte förrän efter klockan två inatt, varit uppe på toaletten minst hundra gånger, vaknat varenda gång jag varit tvungen att vända på mig och så vaknade jag klockan sju och kunde absolut inte somna om. Typiskt. Låg länge i sängen och som tur är så har jag ärvt Pappa's tjurskalle, så jag somnade om några timmar.

Känner mig bara trött och slö. Skulle vilja göra så mycket men jag finner ingen ork. Skulle vara supermysigt att tvätta upp bebis alla kläder och vika ned dom i lådorna, men jag orkar inte ens starta en tvättmaskin. Skulle vilja hitta på något riktigt roligt, åka bort någonstans kanske, skulle vara skönt att komma iväg lite! Kanske jag och min fina får ta och planera in en liten resa snart, skulle verkligen behövas. Åka iväg någonstans och bara njuta.

Nä nu har jag klagat färdigt, nu vill jag att solen ska komma fram så jag får bli lite glad. Hoppas ni mår bra! ♥

Kommentarer
Postat av: sofia

igår hade vi hela 30 gr!! helt sjukt =) idag var d bara 25 ,eller bara o bara ;) så jag har lixsom redan åkt på min första bränning haha!

hur var vädret hos er idag? bättre? kram

2012-05-02 @ 16:18:58
URL: http://soffanmedco.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0