Äkta vänskap varar föralltid

Jag kommer säkert trampa någon på tårna nu, men den risken känner jag att jag kan ta. Varför försvinner människor i ens liv när man bildar familj? Jag förstår det inte. Jag är precis samma Sara som jag var innan Elvin kom in i mitt liv. Jag har inte förändrats som vän. Jag är fortfarande den snälla och omtänksamma vännen som jag var innan.
 
Igår kväll kunde jag inte somna, jag tänkte på allting och för en stund kändes allt så fruktansvärt tungt. Jag har tappat så många på vägen och det värker verkligen i hjärtat. Jag vet att människor förändras, att man kan växa ifrån varandra, men att helt sluta höra av sig till någon som alltid brytt sig, tycker jag är så fel. Så många års vänskap, kan vara över på en dag. Jag förstår inte.
 
Duger jag inte som vän för att man kanske är på olika ''nivåer'' i livet så får det vara. Jag mår så bra just nu och är så lycklig. Så att människor inte stannar kvar i mitt liv kan jag ta mycket bättre nu, än innan. Jag kan vara så fruktansvärt ledsen över det här men innerst inne känner jag att det är deras förlust. Jag har varit samma människa hela vägen.
 
Sedan vi fick Elvin har jag träffat så många fina människor, människor som jag verkligen ser som äkta vänner och jag är så tacksam över att jag funnit er! Människor som jag kanske aldrig trodde att jag skulle komma nära, har förvånat mig och er har jag kommit närmre än någon annan. Det betyder mycket för mig att ha er i mitt liv.
 
Jag drar absolut inte alla över en och samma kant. Jag har några få kvar sedan tidigare, ni vet vilka ni är, som stannat kvar och jag älskar er mer än ord kan beskriva. Ni har verkligen bevisat för mig vad äkta vänskap är ♥
 
Kommentarer
Postat av: Charlotte

tyvärr så blir det nog så att en del människor drar sig undan :/ men man får njuta med de andra man har som stannar kvar istället å alla nya i samma sits som man träffar :) krama om gopojken från oss!

2012-11-08 @ 12:23:58
URL: http://annacharlottesvensson.blogg.se
Postat av: Frida

Ja, visst är det sorgligt när vänskapsrelationer tar slut. Det kan göra nästan lika ont som när man bryter upp ett förhållande, personen ifråga fattas i ens liv. Men man får glädjas åt de nya, fina relationer man får som mamma! Jag gläds också åt de relationer som faktiskt "överlevt", trots att man lever olika liv. En av mina äldsta vänner ringde tillexempel tidigt en lördag morgon, vid sjutiden. Hon var då på väg hem efter en lång natt ute på krogen och kom på att jag nog var den enda som var vaken så tidigt! ;) Vi pratade i över en timme då och det kändes himla fint.

2012-11-08 @ 15:27:05
URL: http://www.tjocksparv.blogg.se
Postat av: Frida - mamma till Liam och Enya

Så kände jag också. Men då är dom inte värda dig. Dom vänner jag har tappat var tydligen inga bra vänner. Kram

2012-11-08 @ 15:46:55
URL: http://frudrutts.blogg.se
Postat av: Frida G

Du har alltid varit en underbar vän, och jag vet att du alltid kommer vara det. Nått annat kan jag inte tänka mig eftersom du har ett hjärta av guld. Och om möjligt tror jag din omtänksamhet och välvilja har ökat ännu mer sen lilla elvin kom. Du är helt fantastisk, och jag är så glad över att få vara din vän. Den som inte ser hur bra du är förtjänar inte heller din energi. Puss på dig Sara!

2012-11-08 @ 16:10:09
Postat av: Anonym

Hej! Du är inte ensam om detta, nu har jag inte fått ett barn, men jag blev tillsammans med mitt ex igen efter en tid, tidigare har han sårat mig kopiöst mycket. Och då fick det vara nog. Men det höll inte i sig länge. Han lovade att ändra sig på alla plan, vilket han också gjort. Men detta innebar då att min bästa vän sket totalt i mig och nu har vi inte pratat på flera månader. Hon tog även med sig alla andra vänner på sin sida, vilket innebär att jag inte har någon alls förutom min mamma som jag kan prata med. Det är så tragiskt att för att man växer upp och skaffar sig ett liv, slutar festa och härja runt, då vill ingen veta av en längre? Så jävla orättvist för jag har inte gjort dom något.. Så vad är då riktiga vänner? Jag har inga sånna och jag vet inte vad jag ska göra. Kanske klara mig helt ensam. så jag förstår dig och dina tankar. Men du verkar vara en stark person och har en fin familj. De som vänder sig bort behöver du inte!! Kram

2012-11-08 @ 18:26:26
Postat av: Jennie

Tycker det är hemskt att det ska behöva va sådär. Själv har jag inte upplevt det så utan mina närmaste vänner ha varit sig lika och en del av dom har till och med visat ännu mer att dom bryr sig om en och visar att dom finns där. Sen upplever jag det att man få många nya vänner, mammavänner som man aldrig annars skulle ha pratat med men det bli så enkelt att träffas, umgås och lära känna nya människor då man ha något gemensamt och nu en sån gång en bebis:)
Men som dom skrivit tidigare. Det är deras förlust som slutar höra av sig. Man förändras inte bara för man skaffar barn, man är samma gamla vanliga men med en bebis närmast hjärtat. Du klarar dig utan dom. Du har dina riktiga Vänner omkring dig !

2012-11-08 @ 20:32:57
URL: http://jnee.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0