Från hjärtat

Jag är så glad och tacksam över att livet har tagit en vändning ♥ Att allting går åt rätt håll. Att jag orkar varje dag. Jag är så glad över att jag har så fina människor i min närhet som får mig att orka kämpa när allting går i motvind. När allting känns lite extra tungt. Hur ska jag någonsin kunna tacka er? För att ni aldrig släpper taget om mig. För att ni finns där, dag som natt, när jag behöver er. För att ni peppar mig och får mig att förstå att jag kan och jag klarar allt. Jag finner inga ord, jag älskar er så mycket.
 
Igår brast jag ut i tårar. När mina tankar snurrar runt och saknaden efter min bästa vän tar över, då känns det som att ingenting kan få mig upp på benen igen. Allt blir svart. Jag faller ned som en liten hög, känner mig svag och det gör så ont inuti. Vad vore jag, utan dina andetag? Den dagen pappa rycktes ifrån mig ville jag inte leva längre. Jag skäms inte för att skriva det, för det var så jag kände då, jag ville att våra hjärtan skulle sluta slå samtidigt. Jag minns känslan så väl, så tomt, så kallt. Alla våra minnen spelades upp i mitt huvud och jag kunde inte sluta gråta, kunde inte sluta skrika. Jag stod vid ett fönster på sjukhuset och sa att han var min bästa vän, inte han, om och om igen. Jag bara stirrade rakt fram och kände mig inte hel längre. Han var mitt allt och lite till.
 
Efter tre år med sorg och saknad, lär man sig att leva med alla dessa starka känslor. Jag vet att när jag faller ihop, så tar jag mig upp igen. Jag vet att jag tar mig igenom allting, på ett eller annat sätt. Jag är så mycket starkare, jag vet att jag orkar.
 
Livet är inte rättvist, det är så skört. Så jag har lärt mig att leva varje dag som om det vore min sista. Och jag tycker det är viktigt att man visar tacksamhet över vad människor gör för en. Jag försöker, så gott jag kan, säga till alla mina närmsta hur mycket dom faktiskt betyder för mig och hur glad jag är över att dom finns i mitt liv. Man kan aldrig säga det för många gånger.
 
Jag har lärt mig att skjuta undan all negativ energi som jag får av vissa människor, för jag orkar inte må dåligt på grund av såna som bara är onda. Jag fokuserar istället på alla mina fina, riktiga vänner som älskar mig och tar mig för den jag är. Ni vet precis vilka ni är, nya som gamla vänner. Jag vill bara ge er en stor kram just nu. Så mycket betyder ni för mig.
 
Kommentarer
Postat av: mamma

Älskar dig dubbelt <3

2012-11-29 @ 22:45:07
Postat av: jessica

Fint skrivet <3 Du göre bra tjejen

2012-11-30 @ 00:50:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0