29 Oktober

God eftermiddag ♥
 
Här hemma har det varit full rulle sedan klockan sju imorse då Elvin tyckte att vi skulle kliva upp. Jag hann bara ge honom frukost sen kom min kära bror förbi på en kopp kaffe. Det finns ingen som förstår mig så bra som Marcus, vi kan sitta och prata i flera timmar om allt mellan himmel och jord. Guld värt. När han for så städade jag lägenheten, åt lunch och nu har vi precis kommit hem från en lång promenad. En timme och 20 minuter i det härliga vädret, superskönt! Frös dock om mina öron, så en mössa får bli mitt nästa köp.
 
Nu har jag landat i soffan, dricker en kaffekopp och läser lite bloggar. Elvin sover fortfarande så gott i vagnen. Har förresten lagt ned fårskinnet i vagnen som han fick i doppresent. Så nu har han det riktigt varmt och mysigt där nere.
 
Ikväll ska jag måla mina naglar och packa inför imorgon, vi åker till Tjäl (min fina's hemställe) för att hälsa på Elvin's farmor, farfar, fastrar och farbröder. Blir trevligt! Var ett bra tag sedan vi var dit så det känns kul och skönt att komma iväg från vardagen lite.
 
Nu ska jag fortsätta dricka mitt goda kaffe och vänta på att lillprinsen ska vakna och sedan ta mig ett varmt bad. Kram på er!
 
 
 
Kommentarer
Postat av: ♥ Sojka ♥

Ja det är verkligen vackert! :)

2012-10-29 @ 15:30:38
URL: http://www.sojkasframtid.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0