Artonde Oktober

Godmorgon torsdag
 
Igår kväll låg jag länge och kollade på mina fina pojkar, lyssnade på deras andetag och kände sån lycka. I hela kroppen. Tänk att jag funnit människan jag vill dela mitt liv med och tänk att vi tillsammans skapat den finaste lilla killen som finns. Det är ju helt magiskt och jag blir alldeles pirrig av att tänka på det. Jag finner inga ord för hur mycket jag älskar er!!
 
Nu har jag precis druckit upp en latte och funderar på att byta om till träningskläder och dansa lite zumba. Helt plötsligt känns det inte alls lika lockande att ta en lång promenad, tur man kan träna inomhus såna gånger! Efter lunch idag ska jag och Elvin bege oss på BVC, idag ska en tandhygienist komma dit och informera oss mammor om tandvård och så efter den träffen har vi bokat tid för vägning. Nu har vi ju börjat ge Elvin ersättning om dagarna, ammar honom bara morgon och kväll så det ska bli spännande och se om han ökat i vikt. Känns och ser ut som det iallafall och han är mycket mer nöjd nu. Skönt!
 
Idag är det ju torsdag vilket innebär städdag för oss här hemma, så ikväll blire städning. Under min uppväxt så har vi alltid städat torsdagar, så har man fint innan helgen, så vi fortsätter med den traditionen här hemma. Tycker inte att jag gör annat än plockar upp och städar, så fort vi gjort fint så stökas det ner. Haha! Förstår inte hur vi lyckas. Vilken himla tur att jag är en sån som tycker om att städa och älskar att ha fint runtomkring mig, annars vette tusan hur det skulle se ut här hemma ; )
 
Hoppas ni får en fin dag!
 
Kommentarer
Postat av: Bella - med mini i magen

Sv: ja jag kan tänka mig att den gör det. Ja det måste vara en mysig känsla såå roligt :).

Ja det är helt sjukt hur fort livet bara kan vändas upp och ner på bara några sekunder. Det gäller verkligen att ta vara på livet och dem man älskar för man vet aldrig vad som kan hända.

Ja man måste gå vidare även om det är svårt, ja leva för deras skull, de skulle inte vilja något annat än att se att vi är lyckliga. Ja jag hade också velat att min mamma fick vara med och dela denna resa med mig och vårat blivande barn men som du säger så tror jag att de finns med oss på något sätt och får ta del av allt endå, jag hoppas det i alla fall :)

Ja det tycket jag med, det vore jättekul. Det tror jag med att vi är :). Kramar

2012-10-18 @ 13:44:20
URL: http://www.gabriellaonnelind.blogg.se
Postat av: Sofia

Visst äre skönt när man känner att man ha hitte rätt?
=)

Å att man ha fått dom underbaraste å finaste barna i hela världen <3

2012-10-18 @ 14:34:53
URL: http://sjakobsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0