Femte Oktober

Hej på er
 
Det blir så lite skrivet här nu för tiden, kommer ofta på något som jag vill dela med mig av men tiden finns inte riktigt just nu. Ska försöka bli bättre på att skriva och försöka hitta mer tid, för jag älskar verkligen att dela med mig av allt som händer till er och jag behöver skriva av mig. Vill ni följa vår vardag så tycker jag att ni kan lägga till mig på Instagram (Froookensara heter jag där) för där lägger jag upp minst en bild per dag.
 
Elvin har varit förkyld i några dagar nu, även jag och min fina har åkt dit så vi har båda två väldigt ont i halsen och snorar. Känns skönt att Elvin blivit bättre, så jobbigt att se honom gråta för att något gör ont eller för att han är så tät i näsan. Nu hoppas jag bara att förkyldningen ger sig av snabbt så man blir på lite bättre humör och orkar mer! Vi missade både babysången och mammaträffen igår, kändes riktigt tråkigt men är hellre hemma och kryar på oss än att fara ut och bli sämre.
 
Nu är det fredag igen och vår helg blir väldigt lugn. Vi ska äta middag tillsammans med mamma ikväll och bara rå om varandra. Känns skönt med en sån helg, inga måsten!
 
Hoppas ni får en fin fredag. Kram på er
 

Mina fina
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0