Ingenting är omöjligt

Det är lätt att bestämma sig för att gå ner i vikt, desto svårare att ta tag i det och verkligen påbörja en förändring av sitt liv. Jag vet inte hur många gånger jag sagt under mina 21 år att på måndag, då jäsiken slutar jag med alla godsaker, då startar mitt nya liv. Under helgen köpte man hem en stor godispåse och innan måndag så hade man proppat i sig alldeles för mycket. Dåligt samvete? Såklart. Jag har alltid varit en godisgris, chokladälskare. Men för några år sedan, bestämde jag för att förändra mitt liv, på riktigt. Jag ville äta mer hälsosamt och träna, vilket jag lyckades väldigt bra med, jag förlorade hela 30 kilo på ett år.
 
Jag beundrar människor som inte bara bestämmer sig utan tar tag i saken och förändrar sitt liv. För något år sedan fann jag en blogg som jag fastnade för totalt, Benita Schoultz heter hon. På bloggen IAATC.SE kan man läsa om hennes viktresa. Hon bestämde sig för att gå ner i vikt när vågen visade tresiffrigt. Jag har följt hennes resa, läst om hennes motgångar och sett henne lyckas. När jag ser före- och efter bilder på henne så tappar jag hakan. Hon är verkligen ett bevis på att ingenting är omöjligt.
 
Nu är jag tillbaka på ruta ett igen, visserligen har jag förlorat lite mer än 20 kilo sedan Elvin föddes men jag har en lång väg kvar. Jag har viljan och jag tänker lyckas. Vissa dagar känns allt tungt och meningslöst, men då brukar jag tänka på hur långt jag kommit hitills och så går jag in på Benita's blogg och blir så inspirerad. Ibland behövs det så lite för att orka ta nya tag.
 
Imorgon är det måndag igen, en vecka sedan jag slutade helt med kolhydrater och socker. Dom första tre dagarna var väldigt jobbiga, illamående och lite huvudvärk men nu känns allting bra igen. Jag känner mig så mycket piggare av den kost jag äter nu och så fortsätter jag motionera som jag alltid gjort. En powerwalk om dagen, ibland även ett zumba pass på det. Jag har alltid älskat känslan av att vara helt slut på efter ett träningspass så träning är en väldigt stor del av mitt liv. Det hjälper nog mycket, att jag tycker om att gå så mycket som jag gör. Promenaderna ger mig så mycket, inte bara viktnedgång utan dom gör så att jag får tid för mig själv och kan rensa mina tankar. Jag kan vara på så dåligt humör innan jag tagit mig ut, men när jag kommer hem igen känns allt så bra. Då har all negativ energi flugit ur mig och jag känner sån lycka.
 
Här nedan är en före- och efter bild på Benita. Hon har varit så duktig och är så fin, håller ni inte med? Alla ni som vill göra en förändring i era liv, gå in på hennes blogg. Jag lovar att efter ni har läst om hennes resa och läst hennes peppande ord så kommer ni också få viljan och klara av att lyckas.
 

Bilden har jag lånat från hennes blogg
Kommentarer
Postat av: Frida

Jag säger bara WOW!
Jag är också alldeles säker på att du kommer lyckas nå dina egna mål, för du är så duktig! Lycka till på vägen! <3 Kram

2012-10-29 @ 08:47:31
URL: http://friiiiiiida.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0