Sextonde Oktober

Godmorgon tisdag
 
Imorse fick vi vakna upp till året första snöflingor, så mysigt! Jag tycker om vintern, så fint när det är alldeles vitt på marken och så är det julafton snart. Det bästa på hela året, utan tvekan!
 
Varje ny årstid är alltid lite extra jobbig. När jag såg snön imorse fick jag tårar i ögonen, undrar alltid om Pappa också får uppleva allt det mysiga och fina. Jag hoppas det. Det är bara något med känslan att något nytt kommer, att snön börjar falla, varma sommardagar, höstens alla vacka färger och den härliga luften när våren kommer. En enorm önskan om att Pappa kunde få vara med oss, speciellt nu när det är Elvin's tur att få uppleva allting för första gången. Det känns verkligen i hjärtat.
 
Jag hade tänkt träna nu på morgonen, dansa zumba och ta mig en lång promenad men insåg att jag inte skulle hinna innan klockan elva då vi ska på ett möte. Får ta det ikväll istället! Ska även hinna fixa allt inför tatueringen vi ska göra imorgon kväll. Är så glad att vi fick en tid så pass snabbt och att mamma kunde ställa upp och vara med Elvin medans. Det är guld värt!
 
Hoppas ni får en fin dag. Kram på er
 

weheartit.com
Kommentarer
Postat av: Sara

Hej!

Kul att du hittade till min blogg och lämnade en kommentar :)

Tack, det är en riktig sötnos du har med. Sån härlig kalufs på huvudet :)

Visst är det kul med jul! Så himla mysigt och nu blir det ju extra spännande med en liten bebis :)

2012-10-16 @ 13:38:17
URL: http://gulvitamoln.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0