Tjugofemte Oktober

God eftermiddag på er alla fina
 
Här sitter jag och gäspar. Blev inte många timmars sömn inatt, Elvin har varit lite orolig så det känns som att han vaknade till en gång i timmen. Men efter lite mat i magen vid fem så somnade han om till åtta, härligt! Hinkade i mig lite kaffe på förmiddagen och efter det blev jag riktigt pigg så vi tog oss en lång promenad. Nu har vi precis ätit lunch och väntar på att Peder ska komma hem med bilen så vi kan åka till Sidberg en sväng. Hade planer på att fara på babysången imorse och även föräldraträffen men jag kände att jag inte orkade. Får ta det nästa torsdag istället!
 
Ikväll är det storstädning av lägenheten som gäller, jag tycker verkligen om att städa men just idag känns det lite extra tungt. Ser bokstavligen ut som ett bombnedslag här hemma, haha! Förstår inte hur vi lyckas. Tycker inte jag gör annat än plockar upp hela dagarna. Imorgon vid lunch ska jag och Elvin fara till fina Patrizia och umgås, det ska bli trevligt och så ska vi välkomna helgen med en god fredagsmiddag imorgon. Köttfärsfyllda paprikor, blir smarrigt!
 
Satt förresten och grät till Biggest loser imorse, så starka människor! Man får verkligen inspiration av dom när man ser hur dom lyckas och jag blir så himla taggad på att själv nå mitt mål. Jag brukar aldrig gråta till program på tvn men efter att vi fick Elvin så har jag blivit känslig för det mesta. Så fort dom kom ut på scenen bakom bilden på hur dom såg ut innan vikdnedgången så började jag stortjuta. Haha! Vilken lycka man kan känna för andra.
 
Kommentarer
Postat av: Bella - Levis mamma :)

Sv: ja det tycker jag med :). Ja det tycker jag med att vi ska :). det är ca 47 mil till Hudiksvall i från mig om jag mins rätt, men Lycksele är väl ännu längre upp va? Min geografi är inte den bästa haha! Kram

2012-10-26 @ 07:05:20
URL: http://www.gabriellaonnelind.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0