Tjugoförsta Oktober

Hej på er alla fina
 
Idag har vi haft en riktig mys/vilodag här hemma. Elvin har sovit i princip hela eftermiddagen och jag har gjort detsamma. Vet inte varför men jag känner mig så slut på i hela kroppen, jag slocknade bredvid Elvin trots några koppar kaffe. Men nu har vi vaknat till liv, Elvin har ätit och jag ska väl strax påbörja någon middag. Pappan i hushållet har varit och jagat hela dagen och kommer inte hem förrän ikväll, skulle gissa på att jag kommer äta något enkelt, som typ fil. Haha! Så tråkigt att äta själv.
 
När min fina kommer hem ska vi åka på affären och handla för veckan, sedan ska vi hälsa på Elvin's mormor en stund och låna hem hennes våg och ett måttband. Imorgonbitti ska jag väga mig och mäta olika delar av min kropp, det känns inte alls roligt men när jag ser framför mig vad som väntar känns det inte lika tungt. Jag är så laddad på allt som komma skall.
 
Idag medans jag städade undan lite här hemma låg Elvin i sin säng, skrek av glädje och lekte med sin snutte. Tillslut blev det tyst inne i sovrummet och när jag kommer in till honom så hade han somnat mitt i all lek. Våran lilla goding, så trött var han. Nu sitter han i sin babysitter och hör hans egen röst, skriker som bara den. Haha! Lillgubben
 
Hoppas ni haft en härlig söndag!
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0