Tjugotredje Oktober

Hej på er alla fina
 
Vi startade denna tisdag med att ligga kvar extra länge i sängen, busade och myste i massor. Elvin är en sån glad liten kille, ler och skrattar åt allt man säger. Igår kväll när jag skulle lägga honom för natten så var han jättetrött, men vände sig hela tiden på mage, tittade på mig och log. Haha! Spelar ingen roll hur trött jag är, det är så himla gulligt och jag kan ligga och kolla på hans ''tokforen'' i flera timmar. Gofisen våran!
 
Dock så vaknade jag upp med världens huvudvärk så det kändes mindre roligt. Är även väldigt trött och slö, orkar typ ingenting. Men har läst runt lite och har märkt att alla mår såhär i början av dieten, det kan gå upp mot tre veckor innan det lägger sig eftersom kroppen ska ställa om sig. Jag vill ju göra så mycket om dagarna så jag hoppas att det inte blir så långvarigt.
 
Efter allt bus imorse och lite mat i magen somnade både jag och Elvin om, jag vaknade av att någon plingade på dörren men när jag gick ner var det ingen där. Såklart kunde jag inte somna om så jag har roat mig med att läsa lite bloggar. Lillprinsen sover fortfarande, jag ska strax påbörja dagens lunch och sedan när han vaknar ska vi bege oss ut på en lång promenad.
 
Hoppas ni får en underbar dag! Kram på er
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0