Tolfte Oktober

Godmorgon fredag
 
Inatt har Elvin haft en jobbig natt, vaknat en gång i timmen ungefär. Var det inte mat så var det blöjbyte, var det inte gaser så var det nappen. Märks att han blivit sämre i magen på grund av ersättningen och smakisarna och så kliar det fruktansvärt mycket i hans mun. Han dregglar, stoppar in båda händerna i munnen och blir arg. Ska ge honom lite alvedon och hoppas att det blir bättre för honom, kan tänka mig att det är väldigt obehagligt med tänder som ska fram. Nu sitter han i babysittern, kollar på tv och pratar så glatt. Inte bryr han sig om att hans mamma endast fått sova fyra timmar inatt, haha! Lilla älsklingen.
 
Idag ska vi gå en lång promenad och efter lunch ska vi möta upp min mamma på stan. Vi ska följas åt till Emmoth's studio och boka tatueringstid. Jag ska boka åt både mig och min fina, vi ska nämligen göra likadana tatueringar. Så spännande! Känns verkligen stort och speciellt. Hoppas bara att han har några tider i år så vi slipper vänta till efter jul.
 
Hoppas ni får en härlig dag! Kram på er
 
Kommentarer
Postat av: Jennie

En till som gillar telefon?;) ja visst är det besvärligt med den där ersättningen. Melinas mage blev ett kaos då vi gick över helt, men då va hon ju visserligen allergisk också men eftersom han säkert inte är van att få i sig så mycket mängd mjölk på samma gång blir de tyvärr säkert mycke gaser innan magen har vant sig. Hoppas du få sova mer inatt :) kram

2012-10-12 @ 08:38:36
URL: http://jnee.blogg.se
Postat av: Frida - mamma till Liam och Enya

Åh vad roligt :) vad blir det för något? Kram

2012-10-12 @ 17:40:50
URL: http://frudrutts.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0