Träning

Det gick inte alls bättre att promenera idag, trots att dom sandat vägarna. Guppigt, halkigt och väldigt mycket snö. Överväger starkt att köpa ett årskort på gymmet, känns som att mina promenader just nu inte ger så mycket förutom frisk luft och såklart sömn för Elvin. Men korta promenader för hans skull kommer jag fortsätta med, men framöver blir det hårdträning på gymmet för min del. Känns väl kanske sådär, vill inte börja träna muskler ännu utan bara gå ned i vikt och träna upp konditionen. Men dom har ju löpband, trampmaskin och crosstrainer på badhusets gym så det blir nog hur bra som helst!
 
Är även sugen på att börja dansa zumba, träna lite step up och aerobics. Skulle vara kul med lite variation i träningen! Mamma dansar ju zumba i grupp varenda vecka, ska nog haka på henne någon kväll.
 
Från och med nu på måndag ska jag lägga om min kost helt, vilken metod jag tänker använda mig spelar inte så stor roll, så länge som jag själv känner att det känns rätt för just mig. Har äntligen bestämt mig för att påbörja något som förhoppningsvis ska hjälpa mig att gå ner mer i vikt. Ska kolla min vikt på måndagmorgon och skriva ned den på min gå-ned-i-vikt lista. Ska bli spännande och se ifall jag gått ner något sedan jag var på efterkontroll hos barnmorskan, för lite mer än en månad sen.
 
Igår kändes det jobbigt, väldigt jobbigt. Idag känns det bättre. Jag tänker aldrig ge upp.
 
 
Kommentarer
Postat av: Ronja - teckenspråk och svartvit poesi samt humor!

SUmban i Lycksele är awesome, bättre instruktör går inte att hitta!! Önskar hon hade pass i Skeå också..

2012-10-17 @ 17:03:46
URL: http://ovitaskor.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0