Viktigt med belöning

Om fyra månader hoppas jag på att jag nått mitt mål, har såklart räknat med att det kan ta längre tid och tänker därför inte deppa ihop om jag inte lyckas innan Mars nästa år. Men när jag når mitt mål, så tänker jag belöna mig själv med att åka någonstans och köpa en massa nya kläder. Jeans, tunikor, toppar, leggings och linnen. Byxorna nedan är så himla fina och jag har länge velat ha såna, förhoppningsvis kan jag köpa såna utan problem nästa år och känna att jag trivs i dom! Och bara ett par vanliga jeans, minns inte sist jag hade på mig några. Har bott i leggings i flera år nu och även fast jag inte kommer sluta använda dom, så vore det kul att känna att man trivs i annat än det. Det är ju så snyggt med jeans.
 
Jag tror att det är viktigt med belöning. Att man har något som man kan se framemot och som man längtar efter. Vad tror ni? Har ni något som får er att vilja kämpa ännu hårdare för att gå ner i vikt? Vore kul att höra!
 
Kommentarer
Postat av: Bella - med mini i magen

Jag tänker samma som du. Jag har använt leggins dagligen i hur många år som helst, sist jag hade ett par jeans på mig var nog när jag var 17 år så det är ett ganska bra tag. Så att få på sig ett par snygga jeans och andra fina kläder som man känner sig bekväm och snygg i gör ju att man känner sig extra taggad. Sen när jag ska starta mitt nya liv så är en ny garderob och en resa utomlands något som jag vill belöna mig med :).

2012-10-20 @ 17:28:10
URL: http://www.gabriellaonnelind.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0