10 April

 
Godkväll kära ni ♥ Jag har precis placerat mig i soffan framför tvn med en stor kaffekopp. Fina mamma jobbar sent ikväll och hon är guld värd som låter oss bo här medan vårat hus fixas, så därför tänkte jag överraska henne lite! Har städat upp, dammsugit, diskat undan och tänt ljus i hela lägenheten. Hon är lika ljustokig som mig så det kommer uppskattas. Hihi. Allt för henne!
 
Tidigare idag var jag och Elvin ute på en lång promenad till pappa's grav. Det blev lite mer än en mil i det underbara vädret. Plusgrader och strålande sol. Då vill man spendera så mycket tid som möjligt utomhus. Och att komma till pappa's plats får mig verkligen att slappna av. Jag far alltid dit när jag behöver lite tid för mig själv, tid till att bara vara och tänka på allt vi gjort tillsammans. Och varenda gång när jag går därifrån så lägger jag handen på stenen och säger att jag älskar honom. Det är viktigt för mig.
 
Min fina är i huset nu och fixar, han åkte dit direkt vi hade ätit middag. Nu vet vi vad felet är och förhoppningsvis kommer vi kunna bo hemma igen på fredag. Det växer rötter i vårat avlopp. Från ett träd som vi har på gården. I söndags när vi kom hem från Marcus och Malin så luktade det illa i hela huset och vattnet rann ner väldigt dåligt i avloppen. Jag kan inte med ord beskriva hur arg och frustrerad jag kände mig just då. Jag förstod ju att något väldigt stort var fel och det var väl kanske det sista vi behövde nu, speciellt när vi precis köpt huset. Men iallafall så fick vi tag i en som jobbar på kommunen och inte långt efter att han konstaterat att det var något fel på avloppet så kom Swoosh dit för att rensa det. I måndags kom dom dit igen och gick in i rören med en kamera och då såg dom att det växer rötter där inne. Så imorgon ska dom rensa där igen och det kunde visst ta flera timmar. Men jag är glad att det ändå gick så snabbt att åtgärda och tids nog hade det ju hänt iallafall.
 
Jag ska bara invänta mina kära och sedan ska vi nog krypa i säng. Elvin har sovit så dåligt några nätter nu, snorar och sover oroligt. Men ikväll innan vällingen gav jag honom näsdroppar, förhoppningsvis hjälper det lite.
 
Hoppas ni haft en fin dag! Kram på er
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0