11 April

 
Hallå ♥ Vi har precis kommit hem till mamma/mormor igen efter en helkväll i huset. Vi har rensat saker, tagit reda på alla kläder som dragit åt sig lukt och städat i varenda vrå. Det känns så mycket bättre nu när vi har ett välstädat hem att komma till imorgon. Jag hann även rensa undan lite på altanen innan vi åkte därifrån. Ett tag kändes det hopplöst och riktigt trist, speciellt eftersom vi bjudit hem släkten på kalas på lördag. Men nu ser jag framemot det!
 
Det har varit riktigt mysiga dagar nu men det ska bli så himla härligt att få komma hem igen. Sova i vår egen säng. Packa upp alla saker och få i ordning. Vi har ju trots allt inte varit hemma på cirka två veckor. Först var vi i Tjäl, sedan var vi hos Marcus och Malin och nu har vi bott här. Borta bra men hemma bäst, så är det ju.
 
Idag har vi haft en riktig mamma-och-Elvin-mys-dag. Såna dagar är dom bästa som finns. Att man bara släpper allt runtomkring. Jag har bara tvättat en maskin med kläder men inget annat. Jag har dessutom fått mig två timmars vila på eftermiddagen och det var efterlängtat kan jag säga! Efter några jobbiga nätter så behövdes det.
 
Snart ska vi krypa i säng så vi orkar med morgondagen. Då ska vi packa in alla våra saker i bilen, lasta in dom i huset och sortera allt. Vi ska även hinna med att göra några ärenden på stan och imorgon kväll ska jag inviga mitt löpband. Eftersom vi varit borta så mycket har jag inte hunnit något mer än att testa det. Ska bli så kul!
 
Kram på er
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0