14 April

 
Lillkillen som hjälpte mig städa ute på altanen tidigare idag
 


Söndagkväll är kommen och helgen börjar lida mot sitt slut. Vi har spenderat största delen av denna dag utomhus i det härliga vädret. Städat undan på altanen, tvättat upp våra utemöbler och gjort fint. Nu fattas bara en vaxduk och ett par nya stolsdynor, sedan är det klart! Längtar verkligen till varma sommardagar när vi kan vara ute på gården. Sitta på altanen och äta gott. 
 
Vi fick sällskap och hjälp av min älskade vän Linnéa också som kom förbi medan vi var ute. Och jag fick så fina presenter av henne. Ett par snygga örhängen, ett armband och ett berlock där det står ''Never give up'' och jag blev så glad. Tack igen för allt!!
 
Jonte har varit här och hjälpt oss hela dagen med att lasta in grus i våran källare, så som tack bjöd vi honom på middag. Jag tog med mig Elvin upp så dom skulle få se hockeyn i lugn och ro. Han älskar verkligen att leka i sitt rum. Kan vara där inne hur länge som helst och bara leker, full fart hela tiden. Jag sitter i rummet just utanför och han kommer ut då och då för att se att jag fortfarande är kvar, hihi.
 
Ikväll ska jag träna men har inte bestämt mig för om jag ska fara ut eller springa på löpbandet. Det lutar mot powerwal/löpning ute, så skönt med frisk luft. Sedan kanske jag ska lyxa till det och fara på solariumet. Så avslappnande och härligt.
 
Vår prins blir hela 10 månader idag också. Så senare ikväll eller imorgon kommer det in ett inlägg om det. Han utvecklas i i rasande fart och jag hinner inte med. Tänk att han blir 1 år om bara 2 månader. Det känns ju som att han nyss föddes, samtidigt som det känns som att han alltid funnits hos oss. Finaste lilla killen.
 
Nu ska jag leka lite med vildingen, vila maten och sedan förbereda mig för ett träningspass.
Kram på er!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0