23 April

 
 Lillprinsen igår. Om inte Zorro är här och äter upp resterna, så fixar Elvin det själv. Sötnosen! ♥
 
 
Godmorgon ♥ Sedan jag började jobba har jag verkligen blivit en kaffemänniska. Jag klarar mig inte utan kaffe, speciellt inte om det blir tidiga mornar här hemma. Och imorse var en av delarna till perkulatorn borta, jag letade febrilt men den fanns inte någonstans. Jag kröp runt på golvet och trodde att vi tappat ned den och Elvin hittat åt den och lagt bort den, men efter en timmas letande fann jag den längst in i diskmaskinen. Puh! Morgonen räddad. Hihi.
 
Jag sitter och kollar runt lite på olika sidor om bröllop och sånt. Jag och Malin har fått äran att vara toastmasters på Joakim och Mia's bröllop som är i December. Mia's syster ska också hjälpa till. Det känns så kul och spännande! Det är ju ett tag kvar men det känns bra att vi har många månader på oss att planera och fixa, är säker på att det kommer bli riktigt bra. Och så kul med bröllop! Längtar verkligen mycket till den dagen. Få vara med när min kära bror gifter sig med sin kärlek och få klä upp sig och göra sig fin. Älskar att ha något att se framemot.
 
Just nu vilar min lilla skatt, eller han leker med lite leksaker i sin säng och håller på att somna när som helst. Det känns så skönt att vi hittat ett sätt som får honom att somna helt själv utan gråt. Han somnar mitt i leken. Dock har han börjat våga, vägra sova på kvällarna. Två kvällar i rad nu har han somnat vid halv 10 och han brukar somna vid 8 i vanliga fall, direkt efter han druckit upp kvällsvällingen. Men inte nu. Vet inte riktigt vad det kan vara. Han vill hellre vara vaken med oss och busa. Så mycket energi den lilla killen har, full fart hela tiden.
 
Efter lunch idag ska vi trotsa regnet och ta oss en lång promenad. Mina easytone är verkligen jättetrasiga så vi har inte kunnat gå på några dagar, men igår hittade jag ett par gamla träningsskor som min pappa köpte till mig för längesen, så dom kan jag ju använda. Min fina beställde hem ett par nya easytone skor till mig igår och även ett par vanliga träningsskor. Har varit utan alldeles för länge nu så det känns bra. Snart kan jag träna som vanligt utomhus igen.
 
Kramar till er!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0