24 April

 
Godkväll ♥ Idag har vi haft fullt upp. Före lunch så städade jag nedervåningen, övervåningen får vänta till imorgon. Lite svårt att städa när man har en liten vilding efter sig hela tiden, hihi. Sedan när vi ätit så packade vi in oss i bilen och åkte till BVC för vägning och mätning av lilleman. Var några månader sedan sist vi var dit och Elvin har både ökat mycket i vikt och växt på längden, lilla killen börjar bli stor! Nu väger han 10,5 kilo och är 73 centimeter lång.
 
När vi kom hem därifrån så kom Malin hit. Vi drack kaffe och planerade lite saker inför kommande bröllop i December. Spännande! Marcus kom hit när han slutade jobba han med och dom stannade på middag. Ikväll har Joakim, Mia och Oliver varit hit. Så mysigt! Det är så himla kul att se små kusinerna tillsammans. Jag är så glad att dom är lika gamla. Dom kommer hitta på mycket bus och ha så kul ihop när dom blir äldre. Så fint att se.
 
Nu har jag precis tagit mig en välförtjänt dusch efter 6.30 km löpning. Efter många om och men tog jag mig ut på min vanliga runda. Kan säga att det var väldigt lockande att ligga kvar i soffan framför tvn med min fina, men tjurskallen kom fram och jag orkade. Jag har fått såna skavsår av skorna som jag hittade i förrådet, har aldrig sprungit i dom tidigare och jag har nog insett att jag måste köpa mig ett par nya. Går ju inte att få såhär ont efter varje träningspass. Men det gick bra ändå och jag är så himla stolt över mig själv just nu.
 
Vi ska strax släcka ned och sova, imorgon är det en ny dag. Storstädning av huset och träffa fina Patrizia står på schemat. Kram på er!
 
Kommentarer
Postat av: Mia

Har inte sett din kommentar för en nu. Tack ska du ha:) är faktiskt väldigt nöjd med håret:)
Nu börjar jag längta ännu mer till bröllopet!

2013-04-25 @ 08:02:20
URL: http://www.tellans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0