27 April

 
God förmiddag ♥ Jag vaknade imorse av att min fina storebror ringde och frågade om vi ville med på lilla bageriet och äta frukost, såklart ville vi det! En fullkornsmacka med färska räkor och en kopp kaffe. Så gott. Elvin fick smaka på citron för första gången och han tyckte om det, vi fick oss några skratt av hans härliga miner. Godingen. Så mysig start på dagen och så gott att äta ute! På helgerna får man unna sig.
 
Nu har jag precis druckit upp en Celsius och har börjat ladda om för ett löppass. Mina ben känns så tunga och jag har lite ont i magen, två dagars vila har gjort sitt. Man känner efter alldeles för mycket. Träningen känns bara allmänt jobbig just nu, ingen ork och ingen motivation. Och det har blivit så lätt för mig att bara strunta i att träna. Så var det aldrig förut, jag kunde må hur dåligt som helst men jag tog mig ändå ut. Jag måste bita ihop och fortsätta kämpa. Det viktigaste är att aldrig ge upp, dags att ta fram tjurskallen igen.
 
Eftersom jag varit så sjuk så ser jag inte riktigt rätt när jag kollar på mig själv i spegeln. Jag skulle i princip kunna vara hur smal och vältränad som helst, jag skulle aldrig se det så. Skulle aldrig se det på samma sätt som andra. Det är faktiskt jobbigt. Att aldrig kunna bli nöjd och må bra över hur man ser ut. Att aldrig känna sig riktigt bekväm. Jag jobbar på det varenda dag, att få bättre självförtroende och börja tycka om mig själv mer. Det är svårt. Men jag försöker iallafall och jag hoppas att jag en dag kommer känna att jag duger, precis som jag är.
 
Nog om det, nu ska jag snart bege mig ut och träna. Det är underbart väder ute, strålande sol och ganska varmt. Bara det gör mig faktiskt lite mer taggad än jag var innan. Kram på er!
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0